Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Oostende

Donderdag 6 juni 2024 16:04 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Oostende.

Alle handelaars in Oostende kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Oostende.
Heb jij een zaak in Oostende en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Oostende rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Oostende mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 2452 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Dekotap – 9,26/10
Bij Dekotap Thiry Paints in Oostende vind je alles wat je nodig hebt om je huis te transformeren in een sfeervolle thuis. Met een showroom van 2000m² bieden ze een uitgebreid assortiment aan vloerbekleding, gordijnen, zonnewering en muurbekleding. Als concept store voor Quick Step vloeren en inspiration dealer voor Luxaflex, garanderen ze topkwaliteit. Het familiebedrijf, met 50 jaar ervaring, biedt persoonlijk advies en vakmanschap, van opmeting tot plaatsing. Bezoek hun showroom en ontdek hoe Dekotap Thiry Paints jouw interieurdromen werkelijkheid maakt. Jouw thuis, hun passie!

Afslankinsituut La Forma – 9,27/10
Bij La Forma Oostende helpt Karen je op weg naar een gezondere en slankere levensstijl met een persoonlijke aanpak. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt zij voedingsadviezen en geavanceerde lichaamsbehandelingen zoals Zionic, LPG, infraroodtherapie en lymfedrainage. Karen maakt gebruik van innovatieve afslankmethodes en biedt begeleiding op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften. Naast gewichtsverlies focust zij ook op huidverjonging en huidverbetering. Of je nu op zoek bent naar figuurcorrectie, huidverzorging, of advies voor een gezonde levensstijl, La Forma Oostende is jouw partner. Boek nu een afspraak en begin aan jouw transformatie.

Trill’s Centrum – 9,30/10
Bij Trill's Centrum in Oostende draait alles om persoonlijke groei en holistische zorg. Hun veelzijdige locatie biedt ruimte voor evenementen, lezingen en workshops die zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling bevorderen. Onder leiding van Mieke Spanhove bieden we geavanceerde lichaamsbehandelingen en hypnotherapie om diverse klachten aan te pakken. Hun team van ervaren therapeuten staat klaar om je te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven. Ontdek hun inspirerende omgeving en neem vandaag nog contact op voor een afspraak. Samen bouwen we aan jouw succes en welzijn.

Knap Op – 9,31/10
Bij Knap Op in Oostende vind je alles voor je doe-het-zelfprojecten, tuinonderhoud en interieur. Hun winkel biedt een breed assortiment aan doe-het-zelfartikelen, tuinmateriaal, badkamermeubilair, verf en decoratie, werkkleding, en nog veel meer. Als exclusieve verdeler van Gardena-producten aan de middenkust, helpen zij je tuin perfect onderhouden. Ontdek hun aanbod aan topmerken zoals Barbecook, Weber, Betafence, Allibert, Grohe en Nobili. Bij Knap Op staat hun team van experts klaar om je te adviseren en te begeleiden bij al je projecten. Vertrouw op hun voor kwaliteit, service en deskundige begeleiding.

Esthetiek An – 9,34/10
Welkom bij Esthetiek An in Oostende, waar ontspanning en schoonheid centraal staan. Sinds 2001 bieden ze een breed scala aan verzorgingen, uitgevoerd met de hoogste standaarden van vakkennis en hygiëne. Hun skin-care center werkt met gerenommeerde merken zoals Environ, Deynique, en Dr. Christine Schrammek voor huidverzorging en -verbetering. Naast huidverzorging kunt u bij hun terecht voor medische pedicure, ontharingen en permanente make-up, inclusief microblading en powderbrows. Ze bieden ook de nieuwste technieken in laserontharing en tattoo-verwijdering. Bij Esthetiek An streven ze naar een mooie, gezonde huid voor het leven. Bezoek hun vernieuwde website voor meer informatie

Tri-Active Running-& Triathlonshop – 9,34/10
Tri-Active in Oostende is dé specialist voor hardlopers, fietsers en zwemmers. Opgericht door Ann Vanhoovels in 2008, biedt de winkel een breed scala aan professionele sportproducten, van loopschoenen en sportkleding tot wetsuits en fietsaccessoires. Bij Tri-Active krijg je gratis een voetenscan en videoanalyse bij de aankoop van loopschoenen, zodat je de perfecte pasvorm vindt. Ook voor hoogwaardige sportvoeding van SIS kun je hier terecht. Of je nu een amateur of een professional bent, bij Tri-Active vind je alles wat je nodig hebt om je sportieve doelen te bereiken. Loop gerust binnen zonder afspraak en laat je adviseren door hun deskundige team.

De Vriendelijkste Handelaar van Oostende met een score van 9,43/10 is Sandra’s Hairline – CS Magneetjuwelen.

Sandra’s Hairline – CS Magneetjuwelen – 9,43/10
Bij Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen krijgt u een complete make-over. Van een nieuwe snit, feestkapsels en gelnagels tot gelaatsverzorging en make-up: uw schoonheid is in goede handen. Bovendien biedt Sandra magneettherapie aan, die uw gezondheid en gemoedstoestand kan verbeteren. Spirituele begeleiding, zoals kaartleggen en gesprekken, zijn ook mogelijk. Sandra's Hairline is de perfecte plek voor persoonlijke verzorging en spirituele groei. Bezoek Sandra in haar salon en ontdek de unieke combinatie van schoonheid en welzijn die ze biedt.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Oostende"