Dekotap bvba

Openingsuren

Maandag 22/10 Na afspraak
Dinsdag 23/10 Gesloten
Woensdag 24/10 09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
Donderdag 18/10 09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
Vrijdag 19/10 09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
Zaterdag 20/10 10:00 - 18:00
Zondag 21/10 Gesloten

Info

Voor advies op maat en een uitgebreid gamma aan uiteenlopende producten inzake uw interieur staat Dekotap paraat.
 

Verkoop en plaatsing van vloerbekleding en karpetten

Dekotap staat in voor niet alleen de verkoop, maar ook de plaatsing van allerhande vloeren en vloerbekledingen. Het ruime aanbod bevat voor ieder wat wils! Het gaat hier over onder meer vast tapijt, tapijttegels, vinylstroken, laminaat, vinyl, parket en marmoleum. Het aanbod is echter niet beperkt tot enkel deze vloerbekledingssoorten, en iedere soort is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en formaten. Daarnaast zijn ook parketten in verschillende formaten beschikbaar. Het eigen bevloeringsteam kan, indien gewenst, gratis opmetingen komen maken. Zo weet u dat dit steeds juist gebeurt en hoeft u zich daar al niet meer mee bezig te houden.
 

Verf en behang met eigen schilderdienst

Naast uw vloer worden ook uw muren dankzij Dekotap goed bekleed. U kan er terecht voor behang en verf in tal van verschillende soorten, kleuren en designs. Indien u niet goed weet welke verf of behang het beste past bij uw huidige interieur kan u altijd rekenen op hun interieurexperts voor aangepast advies en begeleiding in uw keuze. Alle verf en behang kan worden aangebracht door hun eigen schilder- en behangteam dat indien gewenst ook gratis alle opmetingen komt maken!
 

Raamdecoratie, zonneweringen, kussens en matten

Verder kan u rekenen op Dekotap voor allerhande zonnewering en raamdecoratie. U vindt er rolluiken, overgordijnen en glasgordijnen. Deze zijn beschikbaar in heel wat formaten, stijlen en materialen, zodat iedere klant weer iets kan vinden dat past bij diens persoonlijke smaak, noden en interieur. Ook voor kussens en matten bent u hier aan het juiste adres. Deze komen eveneens in een veelvoud aan stijlen. Qua matten treft u er ook antivuimatten en badmatten aan.
 
Wenst u uw interieur een make-over te geven? Dan kan Dekotap daar vast mee helpen! Voor meer info kan u steeds terecht in de winkel aan de Torhoutsesteenweg 675 te Oostende of op www.dekotap.be.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Dekotap bvba, 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 675

Nieuws & Promoties

De maand oktober is de maand van de promo's en nieuwe collecties.
-10% op een aantal reeksen Quick Step laminaat, livyn en parket.

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Dekotap bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief

Reviews