Dit is de vriendelijkste handelaar van Pelt

Donderdag 6 juni 2024 09:10 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Pelt.

Alle handelaars in Pelt kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Pelt.
Heb jij een zaak in Pelt en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Pelt rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Pelt mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 20 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Bakkerij ’t Molentje
Bij 't Molentje in Neerpelt ben je aan het juiste adres voor vers brood, heerlijk gebak en een breed scala aan lekkernijen. Zaakvoerster Inge, met haar passie voor patisserie, zorgt ervoor dat elke hap een genot is. Dagelijks geniet je van verse ontbijtkoeken, diverse soorten brood en gebak in talrijke fruitsmaken. Op maat gemaakte feesttaarten en beroemde bavaroistaarten zijn perfect voor elke gelegenheid. Bovendien biedt 't Molentje een heerlijk assortiment ambachtelijke pralines en feestelijke chocoladen figuren voor Pasen, Sinterklaas en Kerst. Kom langs en proef de passie!

De Vriendelijkste Handelaar van Pelt met een score van 9,45/10 is Kapsalon Christine.

Kapsalon Christine – 9,45/10
Gun jezelf een moment van pure verwennerij bij Kapsalon Christine. Bij Kapsalon Christine in Neerpelt is de verzorging van je haar in de beste handen. Met jarenlange ervaring en altijd op de hoogte van de laatste trends, staat Christine garant voor beleving en kwaliteit. Of je nu komt voor een frisse knipbeurt, een brush, ammoniakvrije kleuring of een permanent, Christine heeft het allemaal in haar vingers. Bovendien kun je genieten van een ontspannende hoofdmassage tijdens het wassen. Je kunt bij Christine ook terecht voor professioneel haar- en huidadvies. Met de vegan haarproducten van So Vegan, verrijkt met arganolie, ben je verzekerd van een luxe verzorging. Ieder mens is uniek, en dat is precies waar Kapsalon Christine elke dag voor gaat. Maak snel je afspraak en geniet van jouw verwenmoment bij Kapsalon Christine.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be