Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Zemst

Dinsdag 4 juni 2024 13:44 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Zemst.

Alle handelaars in Zemst kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Zemst.
Heb jij een zaak in Zemst en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Zemst rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Zemst mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 264 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Garage Van Hove – 9,43/10
Welkom bij Renault en Daciagarage Van Hove, dé familiezaak in Elewijt waar kwaliteit en klantgerichte service voorop staan. Sinds 1974 biedt Van Hove professioneel onderhoud en herstellingen voor alle merken, met een specialisatie in Renault en Dacia. Ontdek hun uitgebreide selectie nieuwe en tweedehandsauto's, geniet van deskundig advies en een breed assortiment banden. Dankzij hun lidmaatschap bij Qualitygarage behouden uw voertuigen hun merkgarantie. Voor elke reparatie of onderhoudsbeurt kunt u rekenen op hoog opgeleide monteurs en indien nodig een vervangwagen. Garage Van Hove, uw vertrouwde adres voor auto's met topservice!

De Vriendelijkste Handelaar van Zemst met een score van 9,56/10 is Hair Studio Peter.

Hair Studio Peter – 9,56/10
Hair Studio Peter, gelegen in het Brouwershof 33 in Eppegem, is het moderne kapsalon voor iedereen: dames, heren en kinderen. Peter creëert vakkundig uw kapsel, perfect afgestemd op uw gelaatsvorm, stijl en haartype. Onze all-round verzorging omvat modieuze snitten, kleuringen en balayages. Bij Hair Studio Peter volgen ze voortdurend nieuwe trends en trainingen om u de beste looks en technieken te bieden. Ze garanderen een kapsel dat vrijheid, blijheid en zelfvertrouwen uitstraalt. Bij hun bent u in goede handen voor een stijlvolle en gepersonaliseerde haarverzorging!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Zemst"