Casteels - Wijns bv

Foto’s

Info

Algemene Bouwwerken Casteels-Wijns Zemst

Algemene bouwwerken Casteels-Wijns voorziet bouwwerken in Zemst en omstreken. Met een team van 10 vakmannen staat Casteels-Wijns voor u klaar.
 

Bouwwerken

Wilt u een degelijke woning laten bouwen met kwalitatieve materialen? Dan kan u bij Casteels-Wijns een afspraak maken om te bekijken hoe zij u het beste kunnen helpen. Uw woning wordt gebouwd naar de normen van de moderne woningbouw. Deze kwalitatieve service biedt Casteels-Wijns aan binnen uw budget. In samenspraak met u worden alle stappen van het proces doorlopen.
 

Uitstekende service & vakmanschap

Bouwwerken Casteels-Wijns wilt voor uw comfort zich strikt houden aan de afgesproken bouwduur. Zo kan u tijdig naar uw nieuwe woning verhuizen. Al de metselwerken, isolatiewerken, rioleringswerken en veel meer worden uitgevoerd door het bedrijf uit Zemst.

Vertrouw daarom op Casteels-Wijns voor uw nieuwbouw of renovatie werken. Contacteer Casteels-Wijns voor een afspraak.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/