Atlas Copco

Foto’s

Info

Atlas Copco Belgium maakt deel uit van de Atlas Copco Groep en is verantwoordelijk voor de verkoop en het onderhoud van de Atlas Copco compressoren, blowers en stroomgroepen, aannemersuitrustingen en machines voor de afbraak en steengroeven in België en het Groothertogdom Luxemburg.
 
Een uitgebreid aanbod van deze uitrustingen is ook beschikbaar in verhuring voor korte of lange duur. De sterke aanwezigheid van Atlas Copco op de Belgisch-Luxemburgse markt wordt gekenmerkt door een nauwe samenwerking en een jarenlange klantenbinding om iedere klant met een gespecialiseerd advies bij te staan bij het zoeken naar productievere oplossingen. Deze unieke verkoop- en serviceorganisatie is gevestigd in Overijse bij Brussel en bestaat actueel uit 175 medewerkers. Een 100-tal onder hen opereren vanuit hun thuisbasis en hebben de modernste middelen ter beschikking om de dienst aan de klanten te verzekeren, een unicum in de compressorwereld.
 
De Atlas Copco Groep, opgericht in 1873, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm (Zweden) en is wereldwijd actief in meer dan 170 landen. In 2011 werkten er meer dan 37 500 mensen bij Atlas Copco en bedroeg de totale omzet 9 miljard euro. Meer informatie is te vinden op www.atlascopco.be
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief