Over Bike

Openingsuren

Maandag 24/06 Gesloten
Dinsdag 25/06 10:00 - 18:30
Woensdag 19/06 10:00 - 18:30
Donderdag 20/06 10:00 - 18:30
Vrijdag 21/06 10:00 - 18:30
Zaterdag 22/06 11:00 - 18:00
Zondag 23/06 Gesloten


Sluitingsdag:

Foto’s

Info

Over Bike is al enkele jaren een gekende naam in Overijse en heel België dankzij het uitgebreide gamma aan merkfietsen van KTM, Haibike en Lapierre. Zo kan u in de fietsenwinkel te Overijse terecht voor een kwalitatieve tandem, stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike, hybride fiets, fietskledij en fietsaccessoires.
 

Mountainbike

Op zoek naar een stevige mountainbike of terreinfiets om op onverharde wegen of paden te rijden? Over Bike in Overijse heeft heel wat kwalitatieve modellen in aanbieding met extra dikke banden met profiel, voor optimaal comfort en extra grip.
 

Racefiets

Bij de fietsenwinkel in Overijse vindt de fervente wielrenner race- en koersfietsen voor gebruik in wielerwedstrijden.
 

Elektrische fiets

Maakt u veel gebruik van uw fiets en wilt u hier ook grotere afstanden mee kunnen afleggen? De elektrische fietsen van Over Bike zijn heel handig voor wie sportief wil blijven, maar ook van comfortabele fietstochten houdt.
 

Stadsfiets

Bent u op zoek naar een comfortabele fiets voor dagelijkse ritten, zoals een fietsrit naar school, het werk en naar de winkel? In de fietsenwinkel te Overijse u een aanbod stadsfietsen voor mannen en vrouwen.
 

Hybride fiets

De hybride fietsen van Over Bike zijn sportieve fietsen die geschikt zijn voor woon- en werkverkeer en recreatieve fietstochten.

Ga zeker eens langs om het uitgebreide gamma fietsen te bekijken en uit te proberen tijdens een testrit.

Ligging en routebeschrijving