Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Maandag 24/05 Gesloten (Pinkstermaandag)
Toon normale openingsuren
Maandag 24/05 Gesloten
Dinsdag 18/05 08:00 - 18:00
Woensdag 19/05 08:00 - 18:00
Donderdag 20/05 08:00 - 21:00
Vrijdag 21/05 07:00 - 18:00
Zaterdag 22/05 07:00 - 17:00
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Info

Zoekt u een professional die u probleemloos de nieuwste snit bezorgt? Dan zit u goed bij Dué Hair by Olivier in Roeselare. Het kapsalon staat voor iedereen open. Dames, heren en kinderen zijn allen welkom. De nieuwste trends en kapsels worden er feilloos toegepast.
 

Mannenkapper en barbier

Olivier van Dué Hair heeft gemerkt dat vele kapperszaken voor mannen slechts een zeer beperkt dienstenpakket aanbieden. Onterecht, vindt hij! Bij Dué Hair kunnen mannen terecht voor allerhande snitten, een goede traditionele scheerbeurt of een heerlijke deluxe scheerbeurt, inclusief verzorging van huid en baard! Uw baard hoeft natuurlijk niet te verdwijnen, naast scheren kan u deze ook in tal van uiteenlopende stijlen laten trimmen.
 

Vrouwenkapper: van snitten tot balayage en extensions

Ook vrouwen kunnen hun haardos op heel wat verschillende manieren onder handen laten nemen bij Dué Hair. Een mogelijkheid is een simpele snit of gewoon de puntjes eraf knippen, maar ook bijvoorbeeld opsteekkapsels, kleuren, balayage met tot drie verschillende kleuren, permanenten en ontkrullen behoren tot de mogelijkheden. Geniet na met enkele van de heerlijke gezondheidsbehandelingen en -producten die u worden aangeboden. Een duidelijker overzicht inclusief prijslijst vindt u op de website van Dué Hair.
 

Kinderen, tieners en studenten

Bij Dué Hair is iedereen welkom, zowel mannen als vrouwen, jong en oud! Zelfs voor de allerjongsten is een speciaal tarief voorzien tot drie jaar. Daarna gaan de aangepaste tarieven verder naar jongens en meisjes tot 12 jaar, en uiteindelijk een studentenspecial voor jongeren ouder dan 12. Deze genieten allemaal van een uitzonderlijk voordeliger tarief!

Kom zeker gauw eens langs en ontdek de uitstekende service van Dué Hair. Laat u hier onder handen nemen en wandel de zaak weer uit met de look van uw dromen! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan u terecht op www.duehair.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief