Openingsuren

Maandag 18/11 Na afspraak
Dinsdag 19/11 Na afspraak
Woensdag 13/11 13:30 - 18:00
Donderdag 14/11 Na afspraak
Vrijdag 15/11 10:00 - 18:00
Zaterdag 16/11 10:00 - 18:00
Zondag 17/11 Gesloten

Foto’s

Info

Floors4life in Roeselare is gespecialiseerd in het plaatsen van PVC-laminaat. Deze vloerbekleding beschikt over enkele supercondities. Zo is deze honderd procent waterbestendig, enorm slijtvast, zeer geluiddempend en rechtstreeks plaatsbaar op bestaande ondergrond. Daarnaast is Floors4life eveneens een specialist in terrasplanken en afsluiting, zowel in hout als in PVC.

Ook voor carports, tuinhuizen, gevelbekleding, poorten en wandbekleding kunt u bij het bedrijf uit Roeselare terecht. Floors4life verzorgt ook totaalprojecten zodat u als klant slechts één enkel aanspreekpunt nodig hebt.
 

PVC vloerbekleding

Floors4life is uw specialist in PVC-laminaat voor zowel nieuwbouwwerken als renovatieprojecten. Het plaatsen van PVC-vloerbekleding is eenvoudig en verloopt snel. Dit uitzonderlijk type vloer begint waar alle andere vloerbekledingen stoppen en biedt een hele lijst aan enkel en alleen voordelen. Zo kan u bij Floors4life uit Roeselare terecht voor vloerbekleding die honderd procent waterbestendig is, allergie-afstotend, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk. De vloerbekleding bezit geen schadelijke stoffen, werkt isolerend, geluid beperkend, is diervriendelijk en milieuvriendelijk. Het PVC-laminaat beschikt over een dunne en compacte structuur, is UV-lichtbestendig en is perfect combineerbaar met vloerverwarming. Bovendien laat Floors4life u genieten van wel 20 jaar garantie op uw vloerbekleding.


 

Ligging en routebeschrijving