Andere belangrijke handelaars

Kapsalon Chic bis

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 07:30 - 16:00
Zondag 09:00 - 12:00
 
 

Info

In kapsalon Chic bis te Roeselare kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een aangename kappersbeurt met stylingadvies.
 

Kapsalon voor heren

Bij Kapsalon Chic bis krijgen mannen speciale aandacht: shampoos van American Crew, menswork cutting method, neck clean up service, stimulation conditioner, de perfecte styling en styling tips.
 

Kapsalon voor kinderen

In Roeselare vindt u een volledig ingericht kinderkapsalon. Het sprookjesbos is er op voorzien om alles zo aangenaam mogelijk te maken voor uw kind. Eerst en vooral is er een speelhoek. Daarboven kan er gekozen worden uit verschillende tekenfilms. Kindjes kunnen bij dit kapsalon ook kiezen uit verschillende geuren van shampoo zoals aardbei, appel enzovoort.
 

Kapsalon voor dames

Omdat elke vrouw uniek is en omdat elk haartype specifieke behoeften heeft wordt er bij kapsalon Chic bis altijd een persoonlijke diagnose gedaan van haar en hoofdhuid. Daarna wordt de aangepaste shampoo en het juiste verzorgingsprogramma voorgesteld. Er wordt altijd een ontspannende hoofdmassage aangeboden door het huis. Kérastase staat garant voor de nieuwste technologie in combinatie met totale verwenning. Het resultaat is steeds een gepast nieuw kapsel met stralende haren.
 

Extensions

De eerste methode voor een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling werd door Great Lengths ontwikkeld. Zo’n 20 jaar geleden bracht Chic bis hun keratinebondings op de markt, die voor het eerst een zekere en behoedzame verbinding van eigen haar en natuurhaar-strengen garandeerden.


Het kapsalon te Roeselare is gesloten op maandag. Een afspraak maken kan op 051/20.46.63.

Ligging en routebeschrijving

Bereken uw route