Andere belangrijke handelaars

Banner Respons

Respons

Openingsuren

Maandag 28/05 Na afspraak
Dinsdag 22/05 Na afspraak
Woensdag 23/05 Na afspraak
Donderdag 24/05 Na afspraak
Vrijdag 25/05 Na afspraak
Zaterdag 26/05 Gesloten
Zondag 27/05 Gesloten

Info


Twintieaid en Respons : de kortste weg van offline naar online.

Adverteren kan op vele manieren, maar tussen vele keuzes vind je er maar weinigen die een synergie bieden tussen het offline (print) en online (web) .
beide staan meestal los van elkaar én ondersteunen elkaar niet genoeg, terwijl deze 'kruisbestuiving'  wel noodzakelijk is om op én top rendement te krijgen met een reclamecampagne

iedere handelszaak beseft intussen dat een eigen website hebben een must is , maar het maken hiervan is één iets, nadien hiervoor de nodige promotie maken is een andere zaak.

wat je goed moet weten is hoe je de mensen naar je website kunt 'trekken', 
Respons  als interaktief reclameblad, helpt handelaars nieuwe en bestaande klanten te trekken naar hun website, zonder daarmee hun printadvertentie uit het oog te verliezen. 
op  www.respons-roeselare.be  plaatst de handelaar meer info én een direkte link naar zijn website, of zijn akties en deals.

in het blad Respons staat zijn advertentie en verwijzingen naar zijn link op de Respons-site , deze Respons wordt dan apart verdeeld  op 33 000 ex in regio Roeselare en omliggende.

De vorm van het magazine laat toe  , even vlug op te zoeken , of te rustig lezen, Respons leent zich ertoe.
de website van Respons helpt de adverteerder om nog meer te plaatsen dan wat hij niet kwijt kan of wou in zijn advertentie, + een 'push' naar zijn website.
Respons : apart bedeeld ,  klein formaat , mooie druk en doordachte layout op kwaliteitspapier. Respons heeft een 'gids'-achtig gevoel aan de lezer, en nodigt uit om te bewaren . . Respons zorgt voor de juiste focus op uw advertentie!

NIEUW OP de Respons website : we bieden u een platform voor het gratis plaatsen en verkopen van al uw 2 e handsmateriaal  zoekers , dus koop en verkoop lokaal via Respons ! handig en nooit ver uit de buurt.

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Respons, 8800 Roeselare, Schuttersstraat 14