Openingsuren

Maandag 24/01 13:30 - 18:30
Dinsdag 25/01 08:30 - 18:30
Woensdag 26/01 08:30 - 18:30
Donderdag 27/01 08:30 - 20:00
Vrijdag 28/01 08:30 - 18:30
Zaterdag 29/01 08:30 - 18:00
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

In Parfumerie en Schoonheidsinstituut Vancora te Roeselare kan u terecht voor een groot assortiment aan parfums. Als gerenommeerd schoonheidssalon in Roeselare kan u hier ook terecht voor een groot gamma aan schoonheidsbehandelingen, waaronder definitieve ontharing, huidverzorging, gellish, lichaamsverzorging, pedicure, manicure, make-up en permanente make-up.
 

Parfumerie, geur- en beautyaccessoires en luxeartikelen

Laat u verwennen door een zalige schoonheidsbehandeling in Vancora, en voel u niet alleen als nooit tevoren, maar ruik ook als nooit tevoren! De schoonheidsspecialisten behandelen u met gespecialiseerde parfums naar keuze, een service waar ze inmiddels heel wat ervaring in hebben. Uiteraard is het ook mogelijk altijd zo heerlijk fris te ruiken: alle gebruikte parfums worden tegen scherpe prijzen te koop aangeboden. Laat verder uw hele woning zo aangenaam ruiken dankzij de aangeboden geurkaarsen, geurverspreiders en huisparfums. Een heerlijke geur is natuurlijk aangenaam, maar het oog wil ook wat, daarom kan u naast parfums ook terecht bij Vancora voor een breed gamma andere luxe- en beautyartikelen zoals cosmetica, make-up, spiegels, aromalampen…  
 

Manicure en pedicure

Tijdens een manicure behandelt een specialist van Vancora uw nagels en handen met heel veel zorg zodanig dat de huid van uw handen en vingers gekalmeerd en ontspannen wordt. Naast een verzorgende behandeling van uw handen, voorziet Vancora uw handen graag van verzorgde nagels doormiddel van gellish.
Vancora verwent u ook graag met een voetverzorging, De aangepaste voetcrèmes en massage van de voeten en onderbenen zorgen voor een betere doorbloeding en verbetert de afvoer van afvalstoffen, waardoor u achteraf een heerlijk ontspannen gevoel ervaart, net als een gezondere, soepelere huid!
 

Ontharing, huidverzorging en verwenarrangementen

De mogelijke behandelingen bij Vancora beperken zich echter geenszins tot de handen en voeten. Kom langs en laat uw volledige huid onder handen nemen. Uw huid zal soepeler, jonger en gezonder aanvoelen, een verschil dat iedere klant ook uitstraalt. Ook voor Microdermabrasie, endermologie, gewone of definitieve ontharingen, massages… bent u bij Vancora zonder twijfel aan het juiste adres. Wilt u zich graag eens lekker uitgebreid laten verwennen? Kies dan voor een van de vele mogelijke arrangementen. Deze omvatten ook zalige duo-arrangementen, ideaal voor vriendinnen of koppels.

Kom langs bij Vancora en wandel weer buiten als herboren! Voor meer info kan u steeds terecht op www.vancora.be.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Goede service... 8,2 Review door: Noël
Sylvie, Nele , Rikette & Cloë do... 9,5 Review door: Lydie
prachtige zaak... 10 Review door: Karen
de klanten worden er heel goed g... 10 Review door: Maaike
goeie klantenservice... 9,5 Review door: Christien
Once again, super zaak met advie... 10 Review door: Philippe
Het is de persoonlijke aanpak en... 10 Review door: Tania