Vancora

Openingsuren

Maandag 21/10 13:30 - 18:30
Dinsdag 22/10 08:30 - 18:30
Woensdag 23/10 08:30 - 18:30
Donderdag 24/10 08:30 - 20:00
Vrijdag 18/10 08:30 - 18:30
Zaterdag 19/10 08:30 - 18:00
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

In Parfumerie en Schoonheidsinstituut Vancora te Roeselare kan u terecht voor een groot assortiment aan parfums. Als gerenommeerd schoonheidssalon in Roeselare kan u hier ook terecht voor een groot gamma aan schoonheidsbehandelingen, waaronder definitieve ontharing, huidverzorging, gellish, lichaamsverzorging, pedicure, manicure, make-up en permanente make-up.
 

Parfumerie, geur- en beautyaccessoires en luxeartikelen

Laat u verwennen door een zalige schoonheidsbehandeling in Vancora, en voel u niet alleen als nooit tevoren, maar ruik ook als nooit tevoren! De schoonheidsspecialisten behandelen u met gespecialiseerde parfums naar keuze, een service waar ze inmiddels heel wat ervaring in hebben. Uiteraard is het ook mogelijk altijd zo heerlijk fris te ruiken: alle gebruikte parfums worden tegen scherpe prijzen te koop aangeboden. Laat verder uw hele woning zo aangenaam ruiken dankzij de aangeboden geurkaarsen, geurverspreiders en huisparfums. Een heerlijke geur is natuurlijk aangenaam, maar het oog wil ook wat, daarom kan u naast parfums ook terecht bij Vancora voor een breed gamma andere luxe- en beautyartikelen zoals cosmetica, make-up, spiegels, aromalampen…  
 

Manicure en pedicure

Tijdens een manicure behandelt een specialist van Vancora uw nagels en handen met heel veel zorg zodanig dat de huid van uw handen en vingers gekalmeerd en ontspannen wordt. Naast een verzorgende behandeling van uw handen, voorziet Vancora uw handen graag van verzorgde nagels doormiddel van gellish.
Vancora verwent u ook graag met een voetverzorging, De aangepaste voetcrèmes en massage van de voeten en onderbenen zorgen voor een betere doorbloeding en verbetert de afvoer van afvalstoffen, waardoor u achteraf een heerlijk ontspannen gevoel ervaart, net als een gezondere, soepelere huid!
 

Ontharing, huidverzorging en verwenarrangementen

De mogelijke behandelingen bij Vancora beperken zich echter geenszins tot de handen en voeten. Kom langs en laat uw volledige huid onder handen nemen. Uw huid zal soepeler, jonger en gezonder aanvoelen, een verschil dat iedere klant ook uitstraalt. Ook voor Microdermabrasie, endermologie, gewone of definitieve ontharingen, massages… bent u bij Vancora zonder twijfel aan het juiste adres. Wilt u zich graag eens lekker uitgebreid laten verwennen? Kies dan voor een van de vele mogelijke arrangementen. Deze omvatten ook zalige duo-arrangementen, ideaal voor vriendinnen of koppels.

Kom langs bij Vancora en wandel weer buiten als herboren! Voor meer info kan u steeds terecht op www.vancora.be.

Ligging en routebeschrijving