Het Kappershuis - Wellness Kzen

Openingsuren

Maandag 24/06 Gesloten
Dinsdag 18/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 22/06 Na afspraak
Zondag 23/06 Gesloten
Donderdag laatavondopening tot 20u!
kapster wendy van dinsdag t&m vrijdag zonder afspraak
zaterdag op afspraak
kom gerust binnen voor een mooi en verzorgd kapsel
of bel 0494396029

Foto’s

Info

Het kappershuis is de place to be als u een hippe, moderne kapperszaak zoekt die de grenzen van het kapsalon verlegt. 
 

Altijd mee voor een optimale service

De kappers van Het Kappershuis hechten veel belang aan zowel kwalitatief geleverd werk als een kwalitatieve service. Om dat eerste te garanderen volgen ze geregeld bijscholingen en zijn ze altijd mee met de laatste mode, zo zijn ze steeds bereid u te geven wat u verwacht van professionele kappers! Ze passen zich ook altijd aan aan iedere klant door te luisteren naar wat deze in gedachten heeft om dan samen het ideale kapsel samen te stellen met bijhorend kleur en stijladvies. Tijdens het wachten krijgt u met de glimlach een drankje of een koffie aangeboden.
 

Privé Sauna

Bent u soms gestresseerd en zoekt u een manier om eens even heerlijk te ontspannen? Wilt u graag zichzelf of een vriend(in) / geliefde in de watten leggen met een relaxerend bezoek aan een privésauna? Of zoekt u een leuke activiteit om met een groep vrienden / vriendinnen samen te relaxen en tot rust te komen?

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht in onze nieuwe privésauna "Kzen", toegankelijk voor 2 tot 10 personen. Kom lekker ontspannen in onze speciaal ingerichte wellness. U kan er gebruik maken van een sauna, infraroodcabine, stoomcabine, zwemspa, jacuzzi, ligweide en de relaxruimte. Ideaal om even te ontstressen en tot rust te komen!

 

Ligging en routebeschrijving