Andere belangrijke handelaars

Het Parkethuis bvba

Openingsuren

Maandag 14:00 - 18:00
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag 14:00 - 18:00
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Voor parket en laminaat van de hoogste kwaliteit kan u terecht bij Het Parkethuis te Scherpenheuvel-Zichem. 
 

Alles voor uw parket

Het Parkethuis is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen, renoveren en onderhouden van parket, plankenvloeren en kwaliteitsvolle laminaat. In de showroom kan u terecht om uw keuze te maken uit het zeer ruime aanbod. De eigen plaatsers van Het Parkethuis zorgen voor een vakkundige plaatsing. Daarnaast kunnen zij ook uw bestaande houten vloeren herstellen en onderhouden. Het Parkethuis levert vakwerk bij particulieren, maar ook in openbare instellingen en bedrijven. 
 

Goed parket, goede service

Naast een goede geleverde dienst hecht Het Parkethuis veel belang aan een hoogstaande service. In Het Parkethuis vindt u de ideale combinatie van de warme, persoonlijke aanpak van een familliebedrijf en de professionaliteit van een expert. U kan steeds terecht bij de medewerkers van Het Parkethuis met al uw vragen en opmerkingen, en u kunt rekenen op een luisterend oor en behulpzame repliek. 

Heeft u nog vragen of heeft u een klus voor Het Parkethuis? Neem dan gauw contact op via het nummer 013/78 40 01 of het e-mailadres info@hetparkethuis.be

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Het Parkethuis bvba, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Molenstraat 27a

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie van Het Parkethuis bvba

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Het Parkethuis bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden