Heuvel Cars - Vos bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 02/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/10 GeslotenGesloten
Zondag 01/11 GeslotenGesloten

Info

Heeft u een bus nodig? Heuvel Cars is al meer dan 50 jaar de specialist die u zoekt voor leerlingenvervoer, schoolreizen en meer! 
 

Betrouwbare busreizen in binnenland en buitenland

Met ruim 50 jaar ervaring kan u er gerust van uitgaan dat Heuvel Cars en haar chauffeurs goed weten waar ze mee bezig zijn. Ze staan steeds klaar om iedere (potentiële) klant verder te helpen met toelichtingen, antwoorden op eventuele vragen en professionele adviezen omtrent alle soorten busreizen. Of u nu een schoolreisje met de klas organiseert, met een groep supporters naar de voetbal gaat kijken of met een groep een cultuurreis maakt: u kan voor alle reizen in binnen- en buitenland terecht bij Heuvel Cars. 
 

Ook reisadvies en begeleiding

Zoals reeds vermeld kan u bij Heuvel Cars voor meer terecht dan enkel een groep personen van punt A naar punt B krijgen. Binnenlandse en buitenlandse reizen met alle soorten groepen: u kan ermee terecht bij Heuvel Cars voor de reizen zelf, maar ook voor advies en begeleiding. De medewerkers van heuvel Cars zoeken steeds samen met iedere klant naar de perfecte reisformule voor diens noden en budget. 

Heeft u nog vragen of wenst u een bus te boeken? Neem dan contact op met Heuvel Cars via het e-mailadres heuvelcars@telenet.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief