Pelgrims sanitair en verwarming

Info

Bij Pelgrims sanitair en verwarming vind u vakmannen die staan te popelen om voor u en renovatie uit te voeren. Een nieuwe badkamer plaatsen duurt bij hun ongeveer 10-15 dagen zo kan u snel terug genieten van uw woning. Daarnaast plaats Pelgrims uw verwarming en geeft advies naar uw noden.
 

Sanitair

Al de werkjes die bij het plaatsen van een badkamer komen kijken hebben de vakmannen bij Pelgrims onder de knie. Van het kraantje plaatsen, betegeling, warmte droogrekje hangen, water en leiding water gescheiden houden, … U kan rekenen op echte vakmannen.
 

Verwarming

Pelgrims plaats al jaren radiatoren, ketels en boilers in woningen. Maar de vakmannen beschikken ook over de laatste nieuwe kennis van verwarmingen. Vloerverwarming wordt met zorg gelegd. Om zeker te zijn van een veilige warme wonen hanteert Pelgrims sanitair en verwarmingen de reglementering in het bouwen en verbouwen.
 
Buiten sanitair en verwarmingen aanleggen plaats het bedrijf van het Zaventemse ook valse plafonds en alles wat nodig is om uw gewenste eindresultaat te krijgen. Voor een prijsofferte kan u hun altijd contacteren. Zo heeft u een eerlijke prijs en kan u op basis hiervan en op basis van de referenties de juiste keuze maken voor uw renovatie.

Woont u niet in de buurt van Steenokkerzeel? Geen zorgen Pelgrims komt naar uw woning waar deze zich ook bevind. 
 

Ligging en routebeschrijving