Openingsuren

Maandag 26/10 10:00 - 16:00
Dinsdag 27/10 08:00 - 18:00
Woensdag 28/10 08:00 - 18:00
Donderdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/10 GeslotenGesloten

Info

Het Atelier G.O. is een trendy kapsalon, waarbij het ruime en industrieel vormgegeven interieur in het oog springt. Kapper Glenn Oris maakte van het Atelier G.O. één van de eerste loungekapsalons van het land. Er is een apart onthaal en een bar waar je een lekker drankje kan drinken. Wachten op een kapbeurt wordt ontspannen onderuitzakken in een zetel en genieten van een glaasje, terwijl je het uitgebreide aanbod aan magazines doorbladert. Bij mooi weer staan er ook op het terras relaxzetels, ver verwijderd van de straat.

 

Het Atelier G.O. is bovendien een Redken-winkel, waar je ook zonder kapbeurt kan binnenstappen. Het kapsalon volgt de nieuwste trends en kleuren van Redken op de voet. Wie ecologisch bewust is, vindt bij het Atelier G.O. pureology, de sulfaatvrije groene lijn van Redken.

 

Het atelier is gemakkelijk te bereiken en er is altijd parking beschikbaar. Je belt of mailt best even op voorhand voor een afspraak, zodat je kan kiezen wie van het professionele team je kapsel verzorgt.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief