Openingsuren

Maandag 17/05 09:00 - 18:00
Dinsdag 18/05 09:00 - 18:00
Woensdag 19/05 09:00 - 18:00
Donderdag 20/05 Gesloten
Vrijdag 21/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 15/05 10:00 - 14:00
Zondag 16/05 Gesloten

Info

Edma-Gora Tessenderlo

Petroleumkachels - Pelletkachels en Warme luchtblazers - Aanhangwagens - Verkoopwagens - Frituurwagens en Marktwagens
 
Edma-Gora, opgestart in 1976 en sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in marktwagens en pellet- en petroleumkachels. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders steeds hun uiterste best voor de klanten. De firma beschikt over een constant wisselende voorraad nieuwe en gebruikte aanhangwagens, marktwagens, frituurwagens en snackwagens in diverse prijsklassen. Men kan er ook terecht voor het huren van een aanhangwagen, marktwagen, frituurwagen of hotdogwagen.

Zou u graag een petroleum- of pelletkachel bij uw thuis laten installeren of laten onderhouden? Bij deze handelaar kan je ook je nieuwe kachel bestellen of je bestaande laten reinigen!
 

Reparaties en onderhoud

Voor advies, reparaties en onderhoud van alle aanhangwagens en marktwagens van alle merken staat een team van medewerkers van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Ook een moderne carrosserie-afdeling behoort tot het bedrijf. Alle reparaties worden uitgevoerd met garantie.
Een ongeval gehad met uw marktwagen? Deze firma regelt voor u de schade-afwerking met uw verzekeringsmaatschappij.
 

Petroleumkachels en pelletkachels

In 1986 starte Edma-Gora ook met de verkoop van petroleumkachels Zibro Kamin. Wat begon als een bijverdienste in de stillere wintermaanden is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfstak. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoudsservice en verkoop van petroleumkachels van het merk Zibro, en ook van pelletkachels van Zibro, Edilkamin en Thermorossi.
Het is de moeite om te vermelden dat deze handelaar ook verdeler is van de zuivere, reukloze Petroleum en Pellets DIN+, welke onmisbaar zijn voor de goede werking van uw verwarmingstoestellen.
 

Bestickering

Deze firma maakt en plaatst stickers en stripings in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een eigen gekozen tekst, standaard stickers of uw eigen ontwerp: geen probleem voor deze professional!

Edmacar heeft een eigen stickeratelier waar alle productiehandelingen worden verricht, vrijwel iedere vorm van sticker is mogelijk. De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit ,geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Hierbij kunt u denken aan stickers voor uw auto, bestelbus, vrachtauto, scooter, reclamebord, muren, interieur enzovoort.
U wilt een gepersonaliseerde window advertising? Dat kan ook! Het voordeel is dat u zal opvallen. Uw eigen tekst, uw eigen kleur(en), uw eigen afmetingen, afgestemd op uw producten en stijl van de winkel!
 
Zit u nog met een vraag of wilt u graag meer informatie? Contacteer deze handelaar via de contactgegevens en bespreek samen de mogelijkheden!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Friet- en Snackwagens te huur

Op zoek naar een mobiele eetkraam, friet- of snackwagen om uw bedrijfsfeest, lentefeest of ander feestje bij te sturen? Wij verhuren er voor korte of lange termijn. Alles wat je nodig hebt is een auto met of zonder trekhaak en wij plaatsen die ook.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Heel vriendelijk... 8,1 Review door: Hanne
Goede zaak... 8,3 Review door: Tom
Ik vin edma een leuke winkel.... 9 Review door: Milan
Ik wens u zalige kerst toe en no... 9,5 Review door: Hubert
Goede carwash , dus waarom verde... 8,4 Review door: Ludo
zeer vriendelijk super mensen al... 10 Review door: Frans