Vleesateljeeke ('t)

Openingsuren

Maandag 26/08 08:00 - 18:00
Dinsdag 27/08 08:00 - 18:00
Woensdag 21/08 Gesloten
Donderdag 22/08 08:00 - 18:00
Vrijdag 23/08 08:00 - 18:00
Zaterdag 24/08 08:00 - 17:00
Zondag 25/08 07:30 - 13:00

Info

t Vleesateljeeke is uw culinaire beenhouwerij en broodjeszaak te Tielt-Winge. Voor uw fondue- en gourmetschotel, kaasschotel, huisbereide charcuterie, zelf bereide salades en zelfbereide gerechten moet u bij deze beenhouwerij zijn. ’t Vleesateljeeke biedt echt vlees voor de fijnproever zoals Wagyu, Pata Negra, limousin, Argentijnse striploin, Black Angus. Ook een uitgebreid assortiment barbecuevlees ontbreekt niet, aangezien ‘Vleesateljeeke uw barbecuespecialist is die zelfs uw barbecuefeest aan huis organiseert.
 

Belegde broodjes

De vers belegde broodjes van ‘t Vleesateljeeke zijn erg gekend in Tielt-Winge en omstreken. Alle broodjes worden vers afgebakken en belegd met de beste en meest verse ingrediënten die deze overheerlijke smaak bepalen.
 

Een luxe barbecuefeest

’t Vleesateljeeke is uw barbecuepartner bij uitstek. En dit niet enkel dankzij zijn specialisatie in lekker vlees voor op de barbecue. Wilt u een barbecue voor vrienden en familie organiseren bij uw thuis of op een specifieke locatie? De ervaren barbecuespecialisten grillen tijdens een barbecue bij uw thuis lekker vlees op tafel. U bespaart hierdoor kostbare tijd die u kan doorbrengen bij uw gasten.

Naast het barbecuevlees wordt er door ’t Vleesateljeeke ook het beste garnituur voorzien.

Ook voor feestmateriaal zoals koelwagens, tafels en stoelen, borden en bestek, muziek, springkasteel, tapinstallatie en dranken hoeft u niet zelf te zorgen.
 

Traiteur feesten

Houdt u een feest en bent u op zoek naar iemand die de catering kan verzorgen? Zoek niet langer want ‘t Vleesateljeeke verzorgt graag al uw vriendenavonden, familiefeesten, tuinfeesten en andere evenementen. 

Wenst u een lichte lunch te serveren via een koud buffet? Ook voor de meer klassieke feesten zoals een kaas- en wijnavond, kan ‘t Vleesateljeeke u bijstaan met heerlijke kaasschotels.

Voor de feestdagen, of al uw gelegenheden het hele jaar door, voorziet de slager te Tielt-Winge u van verschillende vleesschotels. Zo kan u hier rijkelijk gevulde en gevarieerde gourmet- of fondueschotel op halen.
 

Bereide en panklare gerechten

Wie weinig tijd heeft om te koken maar toch graag geniet van een vers bereid gerecht, moet gewoon even langs Slagerij Harry & Anja rijden. De slager nodigt u uit om te proeven van de huisbereide gerechten en panklare gerechten.

Ligging en routebeschrijving