Baumans Electro

Openingsuren

Maandag 17/12 Gesloten
Dinsdag 17/12 09:00 - 12:30
Woensdag 17/12 09:00 - 12:30
Donderdag 17/12 09:00 - 12:30
Vrijdag 17/12 09:00 - 12:30
Zaterdag 17/12 09:00 - 12:30
Zondag 16/12 Gesloten
U kan steeds een afspraak maken en dan komen wij ter plaatse de toestellen uitleggen.

GSM Peter  0472/56 31 76
Spreek uw boodschap in en wij bellen u zo snel mogelijk terug,
 

Info

Voor de aankoop, levering en herstelling van zowel grote als kleine elektro-apparaten moet u bij Exellent Elektro Baumans zijn!
 

Grote huishoudapparaten van Siemens en Miele

U kan rekenen op de ervaren vakmensen van Elektro Baumans voor de herstelling van al uw grote huishoudapparaten van de merken Siemens en Miele. Herstellingen gebeuren steeds in eigen werkplaats, en altijd grondig en vlot. Onder grote huishoudapparaten vallen onder meer wasmachines, droogkasten, afwasmachines en koelkasten. Deze apparaten worden ook in verschillende modellen en prijsklassen te koop aangeboden, zodat iedere klant wel wat wils weet te vinden.
 

Inbouwtoestellen in nieuwe en gerenoveerde keukens

Naast het leveren van grote elektrotoestellen is ook de installatie in uw keuken een optie. Dit wordt gedaan voor nieuwe keukens, maar als u dit laat doen ter renovatie van uw keuken en ter vervanging van oudere toestellen, gelden exclusieve speciale voorwaarden! Voor meer info over de dienst en deze voorwaarden kan u steeds een medewerker aanspreken of contact opnemen via het nummer 016/63 43 51.
 

Klein (huishoud)elektro en multimedia

Groot huishoudelektro is echter zeker niet het enige waar Elektro Baumans u mee kan helpen: ook klein elektro van allerlei soorten en multimedia-installaties behoren tot het aanbod. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tv, een microgolfoven, een koffiezetapparaat of een smartphone: Elektro Baumans heeft het product dat past bij uw wensen en budget. Andere aangeboden artikelen omvatten onder meer Espresso-toestellen, stijltangen, verzorgingselektro, smart devices en audioapparatuur. Dit is echter maar een kleine greep uit het totaalaanbod. Voor een vollediger overzicht kan u best een kijkje nemen op de website of eens binnenspringen in de zaak.
 
Voor meer informatie kan u terecht bij de medewerkers van Elektro Baumans of op de website. Indien u vragen heeft en de openingsuren voor u niet passen, kan u steeds een afspraak maken via het nummer 016/63 43 51.

Ligging en routebeschrijving