Openingsuren

Maandag 06/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 31/01 09:00 - 12:30
Woensdag 01/02 09:00 - 12:30
Donderdag 02/02 09:00 - 12:30
Vrijdag 03/02 09:00 - 12:30
Zaterdag 04/02 09:00 - 12:30
Zondag 05/02 GeslotenGesloten

Info

Voor de aankoop, levering en herstelling van zowel grote als kleine elektro-apparaten is Exellent Elektro Baumans dé winkel om te bezoeken ! Door hun jaren ervaring en uitstekende service zijn zij een vaste waarde in de streek rond Tielt-Winge. 

Voor elektro, multimedia en apparaten, groot of klein, moet je bij Elektro Baumans zijn!

 

Grote huishoudapparaten van Siemens en Miele

U kan rekenen op de ervaren vakmensen van Elektro Baumans voor de herstelling van al uw grote huishoudapparaten van de merken Siemens en Miele. Herstellingen gebeuren steeds in eigen werkplaats, en altijd grondig en vlot. Onder grote huishoudapparaten vallen onder meer wasmachines, droogkasten, afwasmachines en koelkasten. Deze apparaten worden ook in verschillende modellen en prijsklassen te koop aangeboden, zodat iedere klant wel wat wils weet te vinden.
 

Inbouwtoestellen in nieuwe en gerenoveerde keukens

Naast het leveren van grote elektrotoestellen is ook de installatie in uw keuken een optie. Dit wordt gedaan voor nieuwe keukens, maar als u dit laat doen ter renovatie van uw keuken en ter vervanging van oudere toestellen, gelden exclusieve speciale voorwaarden! Voor meer info over de dienst en deze voorwaarden kan u steeds een medewerker aanspreken of contact opnemen via het nummer 016/63 43 51.
 

Klein (huishoud)elektro en multimedia

Groot huishoudelektro is echter zeker niet het enige waar Elektro Baumans u mee kan helpen: ook klein elektro van allerlei soorten en multimedia-installaties behoren tot het aanbod. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tv, een microgolfoven, een koffiezetapparaat of een smartphone: Elektro Baumans heeft het product dat past bij uw wensen en budget. Andere aangeboden artikelen omvatten onder meer Espresso-toestellen, stijltangen, verzorgingselektro, smart devices en audioapparatuur. Dit is echter maar een kleine greep uit het totaalaanbod. Voor een vollediger overzicht kan u best een kijkje nemen op de website of eens binnenspringen in de zaak.
 
Voor meer informatie kan u terecht bij de medewerkers van Elektro Baumans of op de website. Indien u vragen heeft en de openingsuren voor u niet passen, kan u steeds een afspraak maken via het nummer 016/63 43 51.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Baumans Electro een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Beste wensen voor 2023... 10 Review door: Denise
Prettige kerstdagen en een geluk... 10 Review door: Josee
Uitstekende service na verkoop... 10 Review door: ANNIE
Doe zo verder... 9,5 Review door:
doe zo voord... 9 Review door: Valere
Peter, rnIk wens je vooral v... 9,5 Review door: Gerda