Openingsuren

Maandag 25/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/01 09:30 - 18:00... - ...
Woensdag 20/01 10:00 - 18:00... - ...
Donderdag 21/01 10:00 - 18:00... - ...
Vrijdag 22/01 10:00 - 18:00... - ...
Zaterdag 23/01 10:00 - 17:00... - ...
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Juwelen Declercq in Tienen, gelegen op een toplocatie, bevindt zich in het hartje van het centrum van Tienen. Vanop de populaire winkelwandelstraat in Tienen heeft u een perfecte inkijk op onze uitgebreide collectie in de etalage en winkel. Wenst u online te shoppen geen probleem zie: https://webshop.juwelendeclercq.be/
Wenst u outlet te kopen https://webshop.juwelendeclercq.be/outlet


Niet alleen de ligging, maar ook onze professionele ervaring zorgen voor een perfecte service. Zaakvoerder Carlo heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring en zal u dan ook bijstaan met het nodige, professionele advies. U kan bij ons terecht voor alle soorten juwelen en horloges van de beste merken: Ice-Watch, Rodania, Festina, Armani, Diesel, DKNY, Lotus, Olivier Strelli, Juwelen Pandora,Nona,Ti-Sento, Auro-design, Michael Kors, Marc Jacobs, Skagen enz...) Deze merken zijn jong, modieus en vooral exclusief! 
 

Herstellingsdienst:

Wanneer uw juweel of horloge aan herstelling toe is, kan u natuurlijk ook terecht bij juwelen Declercq. Door een eigen herstellingsdienst voor zowel uurwerken als juwelen is uw artikel in no time terug de oude. Na de herstelling zal Carlo u ook tips en advies geven over hoe u het best kan omgaan met uw artikel. 
 

Uurwerken en horloges:

Wij beschikken over een ruim assortiment aan horloges en uurwerken. Hierdoor kan u er zeker van zijn dat u een horloge vindt dat voldoet aan uw persoonlijke smaak. Zo kan u uw keuze filteren volgens geslacht (mannen, vrouwen en kinderen), materiaal (Ceramica, leder band, Plaque verguld, PVC of staal), kleur (staal, verguld, brons, zilver, zwart, tweekleurig en bruin) en merk (Armani, Bering, Casio, Diesel, Festina, ICE Watch, River Woods en nog veel meer)! Onze online webshop vindt u terug op onze website (zie link bovenaan deze pagina). 
 

Juwelen:

Net zoals de uurwerken beschikt Juwelen Declercq ook over een ruim assortiment aan juwelen. Wilt u een collier, hanger, armband, oorbel of ring? Wij hebben ze allemaal! Op vlak van de kleur van uw juweel hebt u de keuze tussen zilver, zwart, brons of staal. Bent u een liefhebber van een bepaald merk? Geen probleem want Carlo beschikt over de beste en meest populaire merken die er zijn: Daniel Wellington, Naiomi Princess, Nona zilver, Paul Hewitt, Pandora en Rebel @Rose. Alle juwelen zijn zorgvuldig uitgekozen waarbij rekening wordt gehouden met stijl en kwaliteit van het materiaal. 
 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief