DENVERTEX

Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 14:30 - 18:30
Woensdag 01/12 14:30 - 18:30
Donderdag 02/12 14:30 - 18:30
Vrijdag 03/12 14:30 - 18:30
Zaterdag 27/11 09:00 - 18:30
Zondag 28/11 09:00 - 18:30

Info

Denvertex

Een goede nachtrust is essentieel voor de dag die erop volgt. Als je slecht hebt geslapen, gaat je dag automatisch minder productief zijn. Alles begint bij een goed bed, maar de juiste bedaccessoires zijn minstens even belangrijk. Zo slaap je bij warm weer niet goed onder een dik, veel te warm donsdeken en in de winter heb je dan weer niet genoeg aan een gewone bedsprei.
 
Bij marktkramer Denvertex weten ze perfect welk beddengoed en bedlinnen u nodig hebt om uw nachten aangenamer te maken. Naast benodigdheden voor uw bed kunt u er ook langsgaan voor allerlei handdoeken, zakdoeken, washandjes en tal van badkamerbenodigdheden.
 

Bedlinnen

Als u op zoek bent naar bedlinnen en andere toebehoren om uw bed naar uw smaak te dekken, of u hebt gewoon nood aan verandering, is Denvertex uit Tienen de place-to-be.
 
U kunt er terecht voor een grote diversiteit aan beddengoed, zoals dekens, donsdekens, dekbedovertrekken, donsdekens, hoeslakens, kussens, lakens, matrasbeschermers (ook op maat), slopen en nog veel meer. Alles is te verkrijgen in eenpersoons – of tweepersoonsuitvoering, in synthetische stof zoals satijn maar ook in natuurlijke stoffen zoals katoen en wol. Tal van deze artikels zijn tevens te krijgen met een leuke digitale print, die u kunt laten matchen met het interieur van uw slaapkamer.
 

Badlinnen

Naast een groot assortiment aan spullen voor in uw slaapkamer, zijn ze bij Denvertex ook gespecialiseerd in toebehoren voor in uw badkamer. Voor wanneer u zich ’s morgens of ’s avonds in de badkamer gaat opfrissen, zijn er bij deze zaak degelijke, kwalitatieve producten beschikbaar om uw dag goed te laten starten of eindigen in de badkamer. Of u nu op zoek bent naar badhanddoeken, sponzen, washandjes of andere badkamerbenodigdheden: u vindt het aan deze marktkraam ongetwijfeld terug!
 
Zijn uw beddengoed of badlinnen aan vervanging toe? Wilt u ook iedere dag met een uitgerust gevoel in uw bed wakker worden of uw persoonlijke hygiëne-ritueel in de badkamer aangenamer maken met nieuwe accessoires?

Bij Denvertex uit Tienen kunt u terecht voor advies en al uw toebehoren voor in de slaap- en badkamer. U kan deze marktkramer terugvinden op dinsdagvoormiddag in Tienen over de kerk, op woensdag op de Grote Markt in Westerlo, op donderdag in Aarschot aan de Sint-Niklaasberg, op vrijdag in Leuven in de Bondgenotenstraat, op Zaterdag op de Grote Markt van Sint-Truiden of op zondag op de markt in Heverlee.

HOE MOET U EEN MATRAS METEN?

—> Lengte... breedte en de hoogte

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Goede zaak... 7,7 Review door: Siebe
Top!... 7,8 Review door: Lars
Op de markt... 6 Review door: Eduard
Heel vriendelijk en behulpzaam... 10 Review door: Melinda
Zeer vriendelijke man, gaf ons a... 10 Review door: Katja