Openingsuren

Maandag 13/12 Gesloten
Dinsdag 14/12 09:30 - 18:00
Woensdag 08/12 09:30 - 18:00
Donderdag 09/12 09:30 - 18:00
Vrijdag 10/12 09:30 - 18:00
Zaterdag 11/12 09:30 - 18:00
Zondag 12/12 Gesloten

Info

Op zoek naar de beste fotograaf, Fotografie Philippe Leyssens is de man die je zoekt

Fotografie Philippe Leyssens is uw fotograaf in Tienen. Reeds 5 generaties legt de familie Leyssens de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven vast. 
 

Individuele foto’s, pasfoto's

Wilt u uzelf in de schijnwerper zetten? Fotografie Philippe Leyssens verwelkomt u graag in de studio te Tienen. U kan er terecht voor geldige pasfoto’s die aan de nodige eisen voldoen. Had u uzelf liever van een andere kant laten zien? Geen enkel probleem. Deze professionele fotograaf legt uw persoonlijkheid graag vast in scherpe en creatieve shots. 
 

Fotografie communie

Gaat uw zoon of dochter binnenkort zijn of haar communie doen? Vergeet dan niet tijdig foto’s te laten maken. Door beroep te doen op een professioneel fotograaf mag u zeker zijn dat de foto’s meteen goed zijn. Uw zoon of dochter stralend in een mooie outfit voor de lens, geeft foto’s die een schitterende herinnering zijn aan dit bijzondere feest.
 

Zwangerschapsfotografie, geboortereportage

Verder zit u hier ook goed voor zwangerschapsfotografie, een geboortereportage of een huwelijksreportage die u dan kan bundelen in een trouwalbum zodat u een prachtig aandenken blijft behouden aan deze belangrijke dag. 
 

Gezinsfotografie, familieportret

Een familieportret laten maken is altijd een leuk idee. Als cadeau of als herinnering. Maak een afspraak voor een fotoshoot en steek uw kroost in hun mooiste outfit. Nadien kan u de beste foto’s laten inlijsten of drukken op canvas. Dit is ook meteen een leuk cadeau-idee voor oma, opa, meter of peter.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/