Openingsuren

Maandag 23/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 25/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

OVI-IT professionals

OVI-IT professionals richt zich zowel tot kleine en middelgrote bedrijven als particulieren. Gelegen te Tremelo/Baal biedt Geert Laporte tientallen diensten en services aan die te maken hebben met computers, laptops, randapparatuur, software, IT, netwerkinstallaties, camerabewaking en nog veel meer!

Hieronder vindt u een overzicht terug van alle diensten waarvoor u bij ons steeds terecht kan.
 

Onze diensten

U kan bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe pc’s, laptops of randapparatuur en software. Vervolgens zorgen wij ook voor het instellen en configureren van netwerken en internet. Zowel ADSL als kabel.

Zoals eerder vermeld helpen wij u bij alle soorten problemen en vragen rond IT. Indien u problemen ondervindt aan uw laptop, pc of smartphone zullen wij dit meteen oplossen. We beginnen met een uitgebreide diagnose van alle problemen door aandachtig naar u te luisteren waarna we overgaan naar het herstellen van defecte computers. Verder helpen we u bij de herinstallatie van software, het volledig opschonen van uw computer voor hergebruik en het verwijderen van virussen, spyware en andere bedreigingen.

Bent u van plan om nieuwe apparatuur zoals laptops, computers, servers of andere randapparatuur nieuw aan te kopen, kan u steeds beroep doen op ons professioneel advies. Ons advies gaat van nieuwe aankopen tot verschillende upgrades en herstellingen.

Wij beschikken over een eigen, beveiligde online storage waardoor u zich geen zorgen meer moet maken over verlies van data, alles gebeurt automatisch!!
 

Voor bedrijven

Naast particulieren helpen wij ook kleine tot middelgrote bedrijven om hun digitale systemen te optimaliseren. Wij helpen met het installeren van besturingssystemen, analyse van uw netwerk- en serveromgeving, het installeren van netwerken op maat, het upgraden van uw bestaande configuratie en zelfs de recovery van lost data.

Als bedrijf is het vaak niet makkelijk om een aantrekkelijke en goed functionerende website te ontwikkelen. Daarom helpen wij u daar met veel plezier bij. We zorgen voor de webhosting voor uw privé- of bedrijfswebsite - (beheer van uw) domeinnaam en website! Het webdesign wordt verzorgd door topontwerpers.

Ook voor bedrijven beschikken wij over een eigen, beveiligde online storage waardoor u zich geen zorgen meer moet maken over verlies van data, alles gebeurt automatisch!!
 

Camerabewaking

Wij doen alle soorten camerabewaking zoals videobewaking via koaks bekabeling, camera’s met IP bewaking waardoor u deze kan bekijken en beheren van op afstand.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je OVI-IT bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder... 7,9 Review door: Emile
Prima!... 7,8 Review door: Alicia
Top... 10 Review door: Geert
Zeer vriendelijk en behulpzaam.... 10 Review door: Dina
Beste services in de streek. Al... 10 Review door: Geert