Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Tremelo

Vrijdag 17 mei 2024 09:59 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Tremelo.

Alle handelaars in Tremelo kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Tremelo. Heb jij een zaak in Tremelo en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking nier door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Tremelo langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Tremelo mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 453 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Elmiki– 9,25/10
Bezoek Brasserie en Tea Room Elmiki in Tremelo voor een heerlijk moment. Micha en Yves serveren hier wafels, pannenkoeken en roomijs met een warme glimlach. Of je nu trek hebt in een klassieke croque-monsieur of een frisse ijscoupe, Elmiki biedt een gezellige, nostalgische ervaring voor jou, vrienden of familie. Na een wandeling of fietstocht kun je genieten van verse ijscreaties, eventueel gecombineerd met pannenkoeken, wafels of fruit. Dankzij een vernieuwd interieur en privéparking is er ruimte voor honderd gasten. Bovendien kun je de ijscoupes en taarten ook afhalen, ideaal voor feesten!

Garage Thierry De Roover– 9,57/10
Garage Thierry De Roover bvba is jouw Bosch Car Service en Renault & Dacia-specialist in Baal/Tremelo. Hier krijg je alles voor jouw auto: of je nu een nieuwe of tweedehandswagen zoekt, een betrouwbare service voor onderhoud, reparaties, diagnose, of nieuwe banden nodig hebt. Bij de aankoop van een tweedehandswagen ontvang je een jaar garantie en pechbijstand. Laat je wagen nakijken, koetswerk repareren, of diagnose stellen van inspuitsystemen en elektrische circuits. De garage biedt ook airco-onderhoud, wieluitlijning, en installatie van accessoires zoals parkeersensoren en achteruitrijcamera's. Neem contact op of bezoek de showroom om jouw perfecte wagen te vinden!

Time Tremelo– 9,58/10
Time Tremelo is een charmante privéwellness, gelegen in het groen, waar je kunt genieten van ontspanning en tapas. ZenTime biedt rustgevende sauna-ervaringen met opgiet en kruidenbaden in een 1001 nachten sfeer. Bij TapasTime proef je klassieke en creatieve tapas van verse, wereldwijde ingrediënten. Cosy Time verrast met ambachtelijke chocolade van Impulso chocolate. Voor rust en een unieke smaakervaring is TimeTremelo de perfecte bestemming.

De Vriendelijkste Handelaar van Tremelo en de Vriendelijkste Drankencentrale van Vlaanderen met een score van 9,64/10 is De Bierhalle geworden.

De Bierhalle in Tremelo is een drankencentrale met een uitgebreid assortiment aan bier, wijn, frisdrank en sterke dranken, evenals fruitsappen, melkproducten, snoep en roomijs. Hier vind je ook originele geschenkenkorven en een feestzaal, "De Toekomst," voor feesten tot 240 personen. De Bierhalle biedt persoonlijke service met een glimlach en is dé plek voor al je drankbehoeften en feestelijke gelegenheden.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Tremelo"