Time Tremelo

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak
Openingsuren Restaurant Maandag Gesloten   Dinsdag Gesloten   Woensdag Gesloten   Donderdag 18:00 - ...   Vrijdag 18:00 - ... &...
Toon meer

Openingsuren Restaurant

Maandag Gesloten  
Dinsdag Gesloten  
Woensdag Gesloten  
Donderdag 18:00 - ...  
Vrijdag 18:00 - ...  
Zaterdag 18:00 - ...  
Zondag 18:00 - ...  

Foto’s

Info

De Sauna

ZenTime in de Leemkuilenstraat in Tremelo is een charmante en nieuwe privé wellness temidden het groen. Vermits onze sauna volledig privé is bepaald uzelf de wijze waarop je wil genieten. Bij het betreden van de sauna kiest u uit 3 verschillende geuren die we gebruiken tijdens het opgiet- en kruiden bad. Droom weg in een decor van 1001 nachten, de perfecte oase van relaxatie en rust. ZenTime is een tot werkelijkheid geworden Fata Morgana die je toelaat je lichaam en geest voor enkele uurtjes totaal te laten ontspannen.


 

Het restaurant

TapasTime, het restaurant van TimeTremelo. Hier kan je in een ongedwongen sfeer en in een origineel kader je laten bedienen en trakteren op een paar uurtjes welverdiende rust. Hier serveren we tapas zowel in menuvorm als à la carte.
Omdat we bij TapasTime steeds kiezen voor de meest verse producten van topkwaliteit kan je hier genieten van overheerlijke, pure gerechten.
Je kan hier zowel de klassiekers uit de Spaanse tapasbar alsook eigen creaties van tapas komen proeven en dit alles op basis van ingrediënten uit de hele wereld. TapasTime is een wereldkeuken maar dan in tapasformaat.

Ligging en routebeschrijving