Openingsuren van de sauna

Maandag 23/05 Na afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraak
Woensdag 25/05 Na afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraak
Zondag 22/05 Na afspraak

Info

TimeTremelo is de perfecte plek voor rust en relaxatie

Time Tremelo is dé perfecte plek waar je kan genieten van een charmante wellness met heerlijke tapa's. Zij zijn een privé wellness dat midden in het groen gelegen is. Ze bieden een origineel kader waar de ongedwongen sfeer en bediening jou trakteren op een paar uurtjes welverdiende rust en ontspanning. 


Privé wellness

ZenTime is gelegen in de Leemkuilenstraat in Tremelo. Vermits hun sauna volledig privé is bepaal jijzelf de wijze waarop je wilt genieten. Bij het betreden van de sauna kies je uit 3 verschillende geuren die we gebruiken tijdens het opgiet- en kruiden bad. Droom weg in een decor van 1001 nachten, de perfecte oase van relaxatie en rust. ZenTime is een tot werkelijkheid geworden Fata Morgana die je toelaat je lichaam en geest voor enkele uurtjes totaal te laten ontspannen.

 

Tapas restaurant

TapasTime is het restaurant hoort bij het concept van TimeTremelo. Hier kan je in een ongedwongen sfeer en in een origineel kader je laten bedienen en trakteren op een paar uurtjes welverdiende rust. Hier serveren we tapas zowel in menuvorm als à la carte. Omdat we bij TapasTime steeds kiezen voor de meest verse producten van topkwaliteit kan je hier genieten van overheerlijke, pure gerechten. Je kan hier zowel de klassiekers uit de Spaanse tapasbar alsook eigen creaties van tapas komen proeven en dit alles op basis van ingrediënten uit de hele wereld. TapasTime is een wereldkeuken maar dan in tapasformaat.
 

Ambachtelijke chocolade

Nieuw bij TimeTremelo is Cosy Time. Daar bieden ze ambachtelijke chocolade met smaak aan van Impulso chocolate. Voor het eerst in je leven zal chocomelk drinken een ware beleving worden. Er wordt een stijlvolle presentatiekist getoont waarin 6 verschillende chocoladebal varianten liggen. De geuren van witte chocolade, rum, speculaas, sinaasappel zullen jouw zintuigen prikkelen. Jijzelf bepaalt welke smaak je graag wilt. Je kan alle producten bij TimeTremelo bestellen, ophalen of laten verzenden. Zij zijn de Belgische verdeler van Impulso chocolate. Je krijgt alvast een preview via de website https://timetremelo.be/cosy. Aarzel ook zeker niet om een mailtje te sturen of om hen te contacteren. TimeTremelo zorgt voor een beleving die je nergens anders zult vinden.

Ligging en routebeschrijving

Openingsuren van het restaurant

Maandag 23/05 Gesloten
Dinsdag 24/05 Gesloten
Woensdag 25/05 Gesloten
Donderdag 19/05 18:00 - ...
Vrijdag 20/05 18:00 - ...
Zaterdag 21/05 18:00 - ...
Zondag 22/05 18:00 - ...

Quicklinks

Shop van Time Tremelo

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Time Tremelo een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder , alles is bij jul... 8,4 Review door: Peter
Een gezond en succesvol jaar!... 10 Review door: Femke
super lekker! Bedankt... 9,2 Review door: Marijke
Doe zo voort. Supervriendelijke... 10 Review door: Niki
Uitstekende service... 7,9 Review door: Lana
Prima!... 7,8 Review door: Lars