Openingsuren

Maandag 29/11 Gesloten
Dinsdag 30/11 09:00 - 18:00
Woensdag 01/12 10:00 - 18:00
Donderdag 02/12 10:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 09:30 - 17:00
Zondag 28/11 Gesloten

Info

Bent u op zoek naar een modieuze bril of comfortabele en effectieve contactlenzen? Dan treft u het met Yalora Optiek, de optieker met oog voor design!
 

Hippe en modieuze brillen en contactlenzen

Yalora Optiek staat garant voor een breed aanbod modieuze, hippe monturen. Je vindt er brillen in heel verschillende stijlen en prijsklassen, met topmerken als Mykita, Odette Lunettes, Komorebi, Örgreen en Andy Wolf. Dit neemt natuurlijk niet weg dat een bril in de eerste plaats praktisch moet zijn: zo moet jouw zicht verbeteren en hij moet comfortabel zitten, je moet hem immers de ganse dag kunnen dragen! Om topkwaliteit te kunnen garanderen, werkt Yalora Optiek enkel met de beste merken voor zowel glazen als monturen. Dezelfde kwaliteit wordt gewaarborgd bij aankoop van contactlenzen. Ook voor zonnebrillen kan je terecht bij Yalora Optiek.
 

Aangepaste glazen voor kantoor, de auto en lensdragers

Bij Yalora Optiek werken we met brillenglazen van ZEISS. Zo worden onze multifocale glazen helemaal op maat gemaakt en assisteren ze bij zowel het dichtbij als ver kijken. 
Onze DriveSafe brillenglazen zijn zoals de naam al doet vermoeden speciaal gemaakt voor het autorijden: ze zorgen voor een beter zicht ’s nachts en in slechte weersomstandigheden, wat ongelukken kan vermijden, en ze verminderen tevens oogbelasting tijdens het rijden.
Uniek zijn de gespecialiseerde kantoorbrillenglazen: deze zijn speciaal ontworpen om scherp te zien op alle afstanden die relevant zijn in een bureauomgeving en om veelvoorkomende oogklachten als gevolg van computergebruik te verhelpen.
Ten slotte zijn er ook de nieuwe EnergizeMe brillenglazen: deze glazen zijn speciaal ontworpen om de ogen van lensdragers te laten rusten na het verwijderen van de contactlenzen.

Had u graag meer uitleg gehad, of wens je het volledige gamma te bekijken? Kijk dan eens op www.yalora.be of spring eens binnen bij Yalora Optiek! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Gratis Zeiss DriveSafe glazen

Voelt u zich onzeker, oncomfortabel en onveilig tijdens het autorijden?
Nog tot eind december schenkt Zeiss u een gratis paar DriveSafe glazen bij aankoop van een bril met Smartlife glazen. Meer info in de winkel.
Kom langs en ontdek onze nieuwe collecties!

Open bijlage

Pop-Up

Vanaf 16/11 tot 28/11 wordt Yalora Optiek een echte pop-up met sterk afgeprijsde brilmonturen ten voordele van de Damiaanschool in Tremelo.
Dus... Heb je een bril nodig, of is jouw bril aan vervanging toe? Kom dan zeker eens een kijkje nemen!

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

The Best... 9 Review door: Erna
Topservice!... 10 Review door: Dries
Heel vriendelijk en neemt tijd v... 9,5 Review door: Marc
Fijne ontvangst, ruime en mooie... 9,5 Review door: Sabine
Bij Yalora in Tremelo word je ze... 10 Review door: Chantal
Aangename winkel met een grote k... 9,3 Review door: Sandra
Alles was in orde.... 8,1 Review door: Merel