Openingsuren

Maandag 25/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 26/01 09:00 - 18:00
Woensdag 27/01 09:00 - 18:00
Donderdag 28/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 29/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 23/01 09:30 - 18:00
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Info

Bent u op zoek naar een modieuze bril of comfortabele en effectieve contactlenzen? Dan treft u het met Yalora Optiek, de optieker met oog voor design!
 

Hippe en modieuze brillen en contactlenzen

Yalora Optiek staat garant voor een breed aanbod modieuze, hippe monturen. U vindt er brillen in heel verschillende stijlen en prijsklassen, met topmerken als Mykita, Odette Lunettes, Nine Eyewear en Andy Wolf. Dit neemt natuurlijk niet weg dat een bril in de eerste plaats praktisch moet zijn: zo moet uw zicht verbeteren en ze moet comfortabel zitten, u moet hem immers de ganse dag kunnen dragen! Om topkwaliteit te kunnen garanderen, werkt Yalora Optiek enkel met de beste merken voor zowel glazen als monturen. Dezelfde kwaliteit wordt gewaarborgd bij aankoop van contactlenzen. Ook voor zonnebrillen kan u terecht bij Yalora Optiek.
 

Aangepaste glazen voor kantoor, de auto en lensdragers

Bij Yalora Optiek werken we met brillenglazen van ZEISS. Zo worden onze multifocale glazen helemaal op maat gemaakt en assisteren ze u bij zowel het dichtbij als ver kijken. 
Onze DriveSafe brillenglazen zijn zoals de naam al doet vermoeden speciaal gemaakt voor het autorijden: ze zorgen voor een beter zich ’s nachts en in slechte weersomstandigheden, wat ongelukken kan vermijden, en verminderen tevens oogbelasting tijdens het rijden.
Uniek zijn de gespecialiseerde kantoorbrillenglazen: deze zijn speciaal ontworpen om scherp te zien op alle afstanden die relevant zijn in een bureauomgeving en om veelvoorkomende oogklachten als gevolg van computergebruik te verhelpen.
Ten slotte zijn er ook de nieuwe EnergizeMe brillenglazen: deze glazen zijn speciaal ontworpen om de ogen van lensdragers te laten rusten na het verwijderen van de contactlenzen.

Had u graag meer uitleg gehad, of wenst u het volledige gamma te bekijken? Kijk dan eens op www.yalora.be of spring eens binnen bij Yalora Optiek! 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Nieuws & Promoties

New Year, New Me.

Montuur + glazen vanaf €275, vaste prijzen zonder enige meerkost.
Unifocale brillen vanaf €275 tot €475
Multifocale brillen vanaf €325 tot €599

Open bijlage

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Alles was in orde.... 8,1 Review door: Merel
prima service, snel en degelijk!... 10 Review door: Bruno