Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/04 09:00 - 18:00
Woensdag 21/04 09:00 - 18:00
Donderdag 22/04 09:00 - 18:00
Vrijdag 16/04 09:00 - 18:00
Zaterdag 17/04 09:30 - 18:00
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Bent u op zoek naar een modieuze bril of comfortabele en effectieve contactlenzen? Dan treft u het met Yalora Optiek, de optieker met oog voor design!
 

Hippe en modieuze brillen en contactlenzen

Yalora Optiek staat garant voor een breed aanbod modieuze, hippe monturen. U vindt er brillen in heel verschillende stijlen en prijsklassen, met topmerken als Mykita, Odette Lunettes, Nine Eyewear en Andy Wolf. Dit neemt natuurlijk niet weg dat een bril in de eerste plaats praktisch moet zijn: zo moet uw zicht verbeteren en ze moet comfortabel zitten, u moet hem immers de ganse dag kunnen dragen! Om topkwaliteit te kunnen garanderen, werkt Yalora Optiek enkel met de beste merken voor zowel glazen als monturen. Dezelfde kwaliteit wordt gewaarborgd bij aankoop van contactlenzen. Ook voor zonnebrillen kan u terecht bij Yalora Optiek.
 

Aangepaste glazen voor kantoor, de auto en lensdragers

Bij Yalora Optiek werken we met brillenglazen van ZEISS. Zo worden onze multifocale glazen helemaal op maat gemaakt en assisteren ze u bij zowel het dichtbij als ver kijken. 
Onze DriveSafe brillenglazen zijn zoals de naam al doet vermoeden speciaal gemaakt voor het autorijden: ze zorgen voor een beter zich ’s nachts en in slechte weersomstandigheden, wat ongelukken kan vermijden, en verminderen tevens oogbelasting tijdens het rijden.
Uniek zijn de gespecialiseerde kantoorbrillenglazen: deze zijn speciaal ontworpen om scherp te zien op alle afstanden die relevant zijn in een bureauomgeving en om veelvoorkomende oogklachten als gevolg van computergebruik te verhelpen.
Ten slotte zijn er ook de nieuwe EnergizeMe brillenglazen: deze glazen zijn speciaal ontworpen om de ogen van lensdragers te laten rusten na het verwijderen van de contactlenzen.

Had u graag meer uitleg gehad, of wenst u het volledige gamma te bekijken? Kijk dan eens op www.yalora.be of spring eens binnen bij Yalora Optiek! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Kortingen voor jou!!!

Shoppen bij YALORA OPTIEK levert je heel wat voordelen op! Print deze kortingsbon en breng 'm mee bij je volgende bezoek aan onze zaak. Contacteer ons dus voor jouw afspraak via onze website yalora.be, via mail (info@yalora.be) of telefonisch op 016/88.03.69

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Heel vriendelijk en neemt tijd v... 9,5 Review door: Marc
Fijne ontvangst, ruime en mooie... 9,5 Review door: Sabine
Bij Yalora in Tremelo word je ze... 10 Review door: Chantal
Aangename winkel met een grote k... 9,3 Review door: Sandra
Alles was in orde.... 8,1 Review door: Merel
prima service, snel en degelijk!... 10 Review door: Bruno