Andere belangrijke handelaars

Beauty Service Xandra

Openingsuren

Maandag 28/05 Gesloten
Dinsdag 29/05 Na afspraak
Woensdag 30/05 Na afspraak
Donderdag 24/05 Na afspraak
Vrijdag 25/05 Na afspraak
Zaterdag 26/05 Na afspraak
Zondag 27/05 Gesloten

Info

Beauty Service Xandra. Hair & beauty onder één dak te Waasmunster!

Haarverzorging en Gelaatsverzorging:

Bij Beauty Service Xandra kan u terecht voor de perfecte haarsnit en haarverzorging. Alle verzorgingen zijn incl. shampoo, verzorging, versteviging en afwerking! Daarnaast kan u bij ons terecht voor een relaxerende gelaatsverzorging (aangepast aan je huidtype) of het laten verven van je wimpers en/of wenkbrauwen.

Ontharingen:

Ook voor ontharingen kan u bij Beauty Service Xandra terecht. Ontharingen gebeuren steeds met was (met een meerprijs voor 'sugaring). 

Handverzorging of voetverzorging:

Bij ons kan u steeds terecht voor een volledige manicure of pedicure. Ook verzorgen wij u nagels tot in de puntjes met gelnagels of gelish. Uw nagels blijven er gemiddeld 3 weken perfect uitzien!

Permanente make-up:

Investeer in uzelf! Permanente make-up is de ideale manier om er elke dag stralend uit te zien. Je wenkbrauwen, eyeliner of lip contour zien er altijd perfect uit. Deze methode is veilig en betrouwbaar en vrijwel pijnloos.

Geschenken:

Of bent u eerder op zoek naar een ideaal geschenk? Dan kan u bij ons terecht voor prachtige geschenken voor ieders budget, aangepast aan de gelegenheid: geboorte, communie, kerst, verjaardag en nog zoveel meer! 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Beauty Service Xandra, 9250 Waasmunster, Nijverheidslaan 199