Openingsuren

Maandag 22/08 Gesloten
Dinsdag 16/08 08:00 - 12:0013:00 - 20:00
Woensdag 17/08 08:00 - 12:0013:00 - 18:30
Donderdag 18/08 08:00 - 12:0013:00 - 20:00
Vrijdag 19/08 08:00 - 12:0013:00 - 20:00
Zaterdag 20/08 07:00 - 16:30
Zondag 21/08 Gesloten

Info

André en Conny ontvangen reeds 39 jaar hun klanten met een glimlach in hun salon te Serskamp.

Er wordt enkel gewerkt op afspraak zodat niemand lang hoeft te wachten wat de klant ten goede komt. Men weet op voorhand wanneer men verwacht wordt en wanneer men klaar zal zijn.
Bovendien wordt er gewerkt met haar- en huidvriendelijke producten om zo zowel het haar als de hoofdhuid in optimale conditie te houden.
 

Milk-Shake

De Milk-shake producten waar de kleuring een onderdeel van is, zijn verrijkt met melkproteïnen, honing en zonnenbloemolie om het haar en de hoofdhuid extra te verzorgen. Bovendien zit er een filter in die het haar beschermt tegen de luchtverontreiniging. De producten zijn uiterst zacht voor de hoofdhuid waardoor ze aangenaam verdragen worden en veel glans geven. Zelfs mensen die chemo krijgen mogen ze gebruiken.
Wij zoeken steeds met de beste producten die voorhanden zijn te werken om onze klanten optimaal te dienen, een gelukkige klant maakt een gelukkige kapper. 
 

Verwennerij

Wanneer werken zoals een permanent of kleuring een langere tijd in beslag nemen bieden wij graag een koffietje aan en ten gepaste tijd durven wij ook al eens kokkerellen. Zo krijgen onze klanten steevast op 2 februari een pannenkoek met suiker of confituur met een koffie aangeboden, hebben wij al eens pralines om mee rond te gaan of halloweenwafels in de Halloweenperiode. De dag van Kerstavond en Oudejaarsavond worden er pralines of ander zoetigheid gegeven, een glaasje cava, en wanneer de tijd het toelaat durven wij al eens zelfgebakken vlaaien of ander lekkers geven. Het zijn van die speciale dagen dat het extra druk is, maar wij genieten ervan als de klanten zitten te glunderen met hun stukje cake of bavarois. Het maakt de sfeer extra leuk.
 

Bij André en Conny voel je de liefde voor het vak

Onze klanten voelen voor ons aan als een stukje familie, wij zien hun graag en zij ons. Daar doen we het voor, wij dragen ze in ons hart. Of iemand elke week komt of twee keer per jaar, iedereen is welkom, kind, man of vrouw, jong of oud. Gewoon om te knippen of voor alles erop en eraan. Klant is klant en wij zijn blij met hun bezoek. 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kapsalon André een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Vriendelijkste koppel .mevrouw k... 10 Review door: Claudine
Top kapsalon !!... 10 Review door: Olivier
heel vriendelijk en heel goede k... 9,7 Review door: Jean-pierre
..waar elk kappersbezoek een gez... 10 Review door: Lieven
...waar jouw kappers echte vrien... 10 Review door: Kristien
Zalige wasbeurt met een kei geze... 10 Review door: Kelly