Kapsalon André

Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 28/05 08:00 - 12:0013:00 - 20:00
Woensdag 22/05 08:00 - 12:0013:00 - 18:30
Donderdag 23/05 08:00 - 12:0013:00 - 20:00
Vrijdag 24/05 08:00 - 12:0013:00 - 20:00
Zaterdag 25/05 07:00 - 16:30
Zondag 26/05 Gesloten
Altijd na afspraak!

Info

André en Conny ontvangen reeds 38 jaar hun klanten met een glimlach in hun salon te Serskamp. Er wordt enkel gewerkt op afspraak zodat niemand lang hoeft te wachten wat de klant ten goede komt. Men weet op voorhand wanneer men verwacht wordt en wanneer men klaar zal zijn. Bovendien wordt er gewerkt met haar- en huidvriendelijke producten om zo zowel het haar als de hoofdhuid in optimale conditie te houden. De Milk-shake producten waar de kleuring een onderdeel van is, zijn verrijkt met melkproteïnen, honing en zonnenbloemolie om het haar en de hoofdhuid extra te verzorgen. Bovendien zit er een filter in die het haar beschermt tegen de luchtverontreiniging. De producten zijn uiterst zacht voor de hoofdhuid waardoor ze aangenaam verdragen worden en geven veel glans. Zelfs mensen die chemo krijgen mogen ze gebruiken. Wij zoeken steeds met de beste producten die voorhanden te zijn om onze klanten optimaal te dienen, een gelukkige klant maakt een gelukkige kapper. 

Wanneer werken zoals een permanent of kleuring een lagere tijd in beslag nemen bieden wij graag een koffietje aan en ten gepaste tijd durven wij ook al eens kokkerellen. Zo krijgen onze klanten steevast op 2 februari een pannenkoek met suiker of confituur met een koffie aangeboden, hebben wij al eens pralines om mee rond te gaan of halloweenwafels in de Halloweenperiode. De dag van Kerstavond en Oudejaarsavond worden er pralines of ander zoetigheid gegeven, een glaasje cava, en wanneer de tijd het toelaat durven wij al eens zelfgebakken vlaaien of ander lekkers geven. 
Het zijn van die dagen speciale dagen dat het extra druk is, maar wij genieten ervan als de klanten zitten te glunderen met hun stukje cake of bavarois. Het maakt de sfeer extra leuk. Onze klanten voelen voor ons als een stukje familie, wij zien hun graag en zij ons. Daar doen we het voor, wij dragen ze in ons hart. Of iemand elke week komt of twee keer per jaar, iedereen is welkom, kind, man of vrouw, jong of oud. Gewoon om te knippen of voor alles erop en eraan. Klant is klant en wij zijn blij met hun bezoek. 
 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

Verlof

Verlof vanaf dinsdag 16 juli tot en met woensdag 31 juli. Graag terug tot jullie dienst vanaf donderdag 1 augustus. Nog een heel fijne dag gewenst, André en Conny

Open bijlage

TOILETTAS BIJ KLEURING

Vanaf 1 juni 2019 gratis toilettas bij een kleuring zolang de voorraad strekt.

Open bijlage

Zomerkleuringen

De nieuwe haarkleuringen zijn beschikbaar, het zijn mooie warme kleuren voor deze zomer. Het is ook mode om schakeringen in het haar te hebben zodat het kapsel opgelicht wordt, heel mooi en natuurlijk.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Steeds vriendelijk en altijd een... 9,8 Review door: Kathy
vriendelijk en stipt. Top, Groet... 10 Review door: Hendrik
Vriendelijke mensen, beste kappe... 9,7 Review door: Brigitte
Beste kapsalon ,ik ga er al 35 j... 9,4 Review door: Brigitte
Top mensen... 9,4 Review door: Brigitte