Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Wichelen

Dinsdag 4 juni 2024 15:46 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Wichelen.

Alle handelaars in Wichelen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Wichelen.
Heb jij een zaak in Wichelen en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Wichelen rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Wichelen mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 230 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Fietsen Rasschaert - 9,57/10
Welkom bij Fietsen Rasschaert in Wichelen, uw vertrouwde adres sinds 1996 voor de aankoop en herstelling van nieuwe en tweedehands fietsen, bromfietsen, scooters en motors. Bij hun vindt u tweewielers voor elk budget, met een breed assortiment aan elektrische fietsen, traditionele fietsen, hybride fietsen, racefietsen en mountainbikes van topmerken zoals Gazelle, E-Move, Thompson en Beaufort. Zij bieden ook flexibele afbetalingsmogelijkheden en aantrekkelijke leaseopties via O2O, waardoor uw fiets of scooter nog betaalbaarder wordt. Bezoek hun charmante atelier in de Stationsstraat en ontdek hoe zij uw mobiliteitsdromen kunnen waarmaken.

De Vriendelijkste Handelaar van Wichelen met een score van 9,63/10 is Kapsalon André.

Kapsalon André – 9,63/10
Welkom bij Kapsalon André en Conny in Serskamp, waar ze al 43 jaar hun klanten met een glimlach ontvangen. Ze werken uitsluitend op afspraak om wachttijden te vermijden en gebruiken haar- en huidvriendelijke producten voor de beste verzorging. Hun Milk-Shake producten, verrijkt met natuurlijke ingrediënten, zorgen voor gezonde en glanzende lokken. We bieden een warme en huiselijke sfeer, compleet met een koffietje en lekkernijen tijdens langere behandelingen. Bij hun voel je je meteen thuis, want ze zien hun klanten als een verlengstuk van hun familie. Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Wichelen"