Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 08:30 - 12:00
Dinsdag 11/05 GeslotenGesloten
Woensdag 12/05 08:30 - 19:30
Donderdag 13/05 08:30 - 19:30
Vrijdag 14/05 08:30 - 18:00
Zaterdag 15/05 08:00 - 17:00
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Een nieuw kapsel, een nieuwe haarkleur of trendy snit? Bij Brenda van kapperszaak De Hoofdzaak in Wingene bent u aan het juiste adres voor haarverzorging op maat. Of het nu gaat om een knipbeurt, brushing, het kleuren van de haren of het creëren van een mooi opgestoken kapsel. De kapster te Wingene staat steeds voor u klaar met persoonlijk advies om uw kapsel er opnieuw stralend en gezond te laten uitzien.
 Zowel dames, heren als kinderen kunnen zich laten verwennen in kapsalon De hoofdzaak bij Brenda.
 

Kapseladvies

Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen in het kapsalon te Wingene terecht voor een nieuw kapsel. De Hoofdzaak bij Brenda beheerst alle kniptechnieken tot in de kleinste details en tovert het perfecte kapsel tevoorschijn. Precies zoals u het wil.
Niet zeker welk kapsel u wil? Dan mag u rekenen op vakkundig advies inzake kleur en snit. Aan de hand van een adviesgesprek en een luisterend oor wordt nagegaan welk kleur en snit het best bij uw contouren passen, om over te gaan tot individuele haarverzorging en een knipbeurt op maat. U wandelt gegarandeerd tevreden en buiten met een stralend kapsel.
Opsteekkapsel
Op een feestelijke gelegenheid ziet iedereen er graag op z’n best uit. Ziet u er graag mooi en verzorgd uit, maar hebt u geen idee hoe uw wilde haren te temmen? De Hoofdzaak bij Brenda verzorgt allerlei soorten opsteekkapsels.
 

Haarkleuringen

Wil u een nieuwe haarkleur uitproberen? Laat dit uitvoeren voor een ervaringsdeskundige zoals Brenda, in het kapsalon te Wingene.
Maak uw afspraak in het salon te Wingene en geniet van een vriendelijke en persoonlijke haarbehandeling.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief