Foto’s

Info

Gastvrouw Noor Desmidt, chef Jonas Van Caillie en team heten u graag welkom in Brasserie De Kronemolen! 
 

Brasserie voor iedereen

Brasserie De Kronenmolen is een gezellige gezinsbrasserie die voor ieder wel wat wils te bieden heeft. De menukaart biedt een uitgebreid aanbod aan uiteenlopende gerechten aan. Zelfs aan de kleinste gasten wordt gedacht met een aangepast kindermenu! Iedere werkdag is er 's middags een lunch te verkrijgen, deze omvat een soep met hoofdgerecht en is verkrijgbaar voor slechts €11. Elke maand creëert het keukenteam voor u nieuwe suggesties waarbij ze zich laten leiden door de seizoenen en het wisselend marktaanbod. Indien u zich uitgebreid culinair wilt laten verwennen wordt u het maandmenu aangeraden. 
 

Gezellige sfeer

Naast een uitgebreide selectie lekkers op de menukaart, wilt Brasserie De Kronenmolen, die tevens als tea-room fungeert, uiteraard een gezellige, warme plek aanbieden, waar u graag zit om te genieten van een maaltijd of een drankje. Brasserie/tea-room De Kronemolen is gezellig tafelen, genieten van frisse, moderne brasseriegerechten en dit in een uiterst sfeervol kader.

Brasserie De Kronemolen hoopt jullie binnenkort te mogen ontvangen! U vindt de zaak in de Torhoutsesteenweg 416 te Zedelgem. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder en hopelijk tot vl... 8,8 Review door: Annie
Beste wensen 👍👍👍👍... 10 Review door: Nadine
Doe zo voort, we blijven je steu... 9,1 Review door: Nadine
Doe zo voort... 7,7 Review door: Alexis
Zeer vriendelijk!... 8,2 Review door: Nicolas
Lekker... 8 Review door: Ella