Goochelaar Magic Jimmy

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Na afspraak

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar de ideale animatieshow voor uw kinderfeestjes, thuis of op locatie? Dan treft u het met kinderanimator en goochelaar Magic Jimmy!
 

Goochelshow op het podium of in uw huiskamer  

Boek gauw Magic Jimmy en geniet van een van zijn vele leuke goochelshows! Hij voorziet zelf alle nodige materiaal om van ieder kinderfeestje een interactief plezier te maken! Door kinderen mee op het podium te vragen en mee te betrekken in de trucs houdt hij ieders aandacht voor de hele show en entertaint hij alle kinderen. Zijn acts zijn ruim en bevatten onder meer een echt konijn en verdwijnende witte duifjes, vuur (uiteraard op een veilige manier), zwevende objecten, snoepjes en zowel doeken als parasols die zomaar uit het niets verschijnen en weer verdwijnen. Hij heeft zowel kleine als grote trucs, en treedt op als straatartiest, op podia én in uw huiskamer: u hoeft dus niet bijzonder veel ruimte te voorzien.
 

Kindergrime, glittertattoos en ballonplooien

Magic Jimmy voorziet meer dan enkel zijn spectaculaire goochelshow. Naast magie, houdt hij zich ook bezig met het entertainen van de kinderen doormiddel van het vakkundig plooien van lange ballonnen tot alle denkbare diertjes en vormpjes! Graag brengt hij ook zijn assistente mee, die de kinderen transformeert in de leukste dieren en personages met kindergrime en stralende glittertattoos aanbrengt.
 

De Magic Jimmy mobiel

 Ten slotte komt Magic Jimmy indien gewenst ook graag langs op uw privéfeest of evenement met zijn Magic Jimmy mobiel! Deze bevat alles wat hij nodig heeft voor een goochelshow waarbij de mobiel als zitplaats kan fungeren, leuke plooiballonnen en de lieve dame komt mee voor glitter en kindergrime.

Organiseert u een kinderfeestje of zoekt u een straatartiest? Neem dan gauw contact op met Magic Jimmy! 

Ligging en routebeschrijving