Info

De specialist en onafhankelijke verdeler van jonge en exclusieve wagens in topconditie aan scherpe prijzen? Dat is Power Cars! De zaak te Zedelgem is sinds 1992 een referentie geworden op het gebied van recente tweedehandswagens in uitstekende staat, maar ook voor hoogstaande nieuwe wagens bent u hier zeker aan het juiste adres. 

Van nieuwe premium cars tot klassieke wagens
Zoals de naam van de onderneming al doet vermoeden, handelt Power Cars in luxueuze topwagens van allerlei verschillende stijlen en kalibers. U vindt er onder meer wagens van de merken BMW, Audi, Mercedes, Aston Martin, Bentley en Ferrari, maar ook voor een goede Seat of Peugot kan u hier terecht. Deze wagens zijn van alle tijden: of u nu een moderne droomwagen wilt of een echte klassieker, u zit goed bij Power Cars Zedelgem. Een unieke troef is de snelle levering van in het bijzonder Duitse wagens die normaal een lange wachtrij hebben, zowel aan particulieren als aan bedrijven.
 

Een tweedehandsprijs tegen eerstehands kwaliteit

Naast nieuwe wagens handelt Power Cars ook in jonge tweedehandswagens. Dit wil zeggen dat u een absolute topwagen kunt aanschaffen tegen een sterk gereduceerde prijs! Uiteraard zijn deze wagens toch steeds van de beste kwaliteit: grondige kwaliteitscontroles en een waarborg op alle tweedehandswagens garanderen dat u steeds waar voor uw geld krijgt en dat de wagen nog een lang leven is beschoren. Heeft u zelf een tweedehandswagen waar u niet veel mee doet? Power Cars is steeds bereid tot overname van uw tweedehandswagen, en indien deze jonger is dan 5 jaar zelfs tot directe overname.
 

Herstelling en onderhoud in eigen dienst

Naast de voorziening van nieuwe en tweedehands wagens kan u ook rekenen op een uitgebreide herstel- en onderhoudsdienst in eigen atelier. Omdat de werken bij de firma zelf gebeuren kan Power Cars steeds garanderen dat herstellingswerken efficiënt, grondig en met de juiste vervangstukken gebeuren.

Bent u op zoek naar de wagen van uw dromen, nieuw of tweedehands? Neem dan een kijkje op het aanbod van Power Cars. Neem gauw contact op of neem een kijkje op www.powercars.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Power Cars een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond