Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 11/08 Gesloten
Vrijdag 12/08 Na afspraak
Zaterdag 13/08 Na afspraak
Zondag 14/08 Gesloten

Info

Bij VoetnrelaxVeerle krijgt u de beste verzorging in Zedelgem.

Met haar certificaat medisch pedicure-podotherapie en haar passie voor schoonheid en wellness, bied VoetnrelaxVeerle u de gelegenheid om even alles van u af te laten glijden en te genieten van een heerlijk moment voor uzelf waarbij rust, persoonlijke aandacht en service centraal staan.
 

Medisch pedicure-podotherapie

Bij Voetnrelax Veerle, kan u terecht voor een gespecialiseerde voetverzorging met een medische, professionele behandeling in een kleinschalig instituut,waar de klant centraal staat. U kan kiezen uit een voetdiagnose, podologische voetverzorging (podotherapie), nagelconstructies en Veerle geeft zelfs schoenadvies. Ook voor tal van nagel- en huidaandoeningen bent u op de juiste plaats bij VoetnrelaxVeerle.  
 

Schoonheid, wellness en schoonheidsbehandelingen.

Het aanbod gelaatsbehandelingen en lichaamsverzorgingen zijn erop gericht uw uiterlijk te verwennen en mooi te maken. VoetnrelaxVeerle kan u daarbij een handje helpen! Zij werkt met de professionele natuurlijke producten van Jean D’Arcel. Het product sluit goed aan op uw huid, ritueel en budget.
 

Seizoens zomer-/wintergelaatsbehandeling

Zalige, ontspannende nieuwe gezichtsbehandeling ieder seizoen. Ieder jaar anders en vol verrassingen aangepast aan uw budget? Dat is wat VoetnrelaxVeerle voor u kan betekenen. Reserveer tijdig want op=op.
 
Edelsteenvoetmassage
Hierbij werkt Veerle van VoetnrelaxVeerle met chalcedoon stenen en verhard hout. Deze hebben de eigenschap om zeer zuivere trillingen te produceren. Deze trillingen kunnen gebruikt worden voor het activeren en stabiliseren van energiepunten. Edelstenen kunnen sterk ontladend werken, waardoor u zich lichter voelt na de massage. Er wordt gewerkt op de reflexzones van de voeten en onderbenen. Met koude en/of warme stenen worden de voeten gemasseerd. Ze heffen spanningen, blokkades op en kan ook bepaalde klachten verlichten. Kan ook gebruikt worden bij reuma. Deze edelsteenvoetmassage gebeurt samen met een voetbehandeling / pedicure.

Bio - energetische liftingmassage van gelaat, hals en decolleté

Dit is een mengeling van Shiatsu & ontspannende massage technieken, van zachte strelingen van het gelaat, hals, decollelté, hoofdhuid, oren en haren. Dit kan samen met een korte gelaatsverzorging. Kijk  gerust verder op www.voetnrelaxveerle.behttps://facebook.com/voetnrelaxveerle Instagram.com/VoetnrelaxVeerle en laat je verleiden door het ruim aanbod van diensten bij VoetnrelaxVeerle.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van VoetnrelaxVeerle

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je VoetnrelaxVeerle een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Met passie voor haar vak maakt v... 8 Review door: Jolien
Vriendelijke ontvangst , aangena... 9,2 Review door: Dorine
Een zeer goeie pedicure die weet... 9,6 Review door: Machteld
TOP TOP TOP... 10 Review door: Martine
Veerle,rnHet was weer dik in... 10 Review door: Francky
Een sprankelend 2022 gewenst !... 9,4 Review door: Cynthia
Je bent top 😄👍... 10 Review door: Jocelyne