Ontdek de reviews van klanten van VoetnrelaxVeerle in Zedelgem.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Vriendelijke ontvangst , aangename bespreking met nodige uitleg van de produkten , hulp gekregen voor de registratie ,en nog een babbeltje kon erbij !

Review door Dorine op 2022-01-13
Scoremotivatie
Een zeer goeie pedicure die weet met wat ze doet.

Review door Machteld op 2021-12-24
Scoremotivatie
TOP TOP TOP

Review door Martine op 2021-12-22
Scoremotivatie
Veerle,\r\nHet was weer dik in orde.\r\nGrtz Frank

Review door Francky op 2021-12-22
Scoremotivatie
Een sprankelend 2022 gewenst !\r\nIk hoop rap terug te kunnen komen om mijn voetjes door jou te laten verwennen!\r\nGroetjes\r\nCynthia \r\n\r\n\r\n

Review door Cynthia op 2021-12-21
Scoremotivatie
Je bent top 😄👍

Review door Jocelyne op 2021-12-07
Scoremotivatie
Zeer professionele gelaatsverzorging en goede uitleg

Review door Mia op 2021-09-24
Scoremotivatie
Super ervaring met gelaatsverzorging !!! Veerle heeft magische handen en bracht me in een geweldig ZEN gevoel. Over de ganse lijn echt TOP. Daar er iemand weggevallen was heeft ze ook op vraag van mij een voetverzorging gedaan waar ik ook heel tevreden over was. Ingrid

Review door Ingrid op 2021-09-12
Scoremotivatie
Één hele vriendelijke persoon die weet met wat ze bezig is. Voor herhaling!!

Review door Machteld op 2021-06-12
Scoremotivatie
Vriendelijke dame, vakkundige uitleg gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review door Cynthia op 2021-05-19
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.