Cornelis DSC

Openingsuren

Maandag 26/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 02/10

Foto’s

Info

Cornelis DSC is te Zulte gespecialiseerd in het vervaardigen van keukenkasten, badkamerkasten en dressings op maat, het plaatsen parket en gyproc, schrijnwerk in hout, aluminium en pvc, interieurafwerking en totale woningrenovatie.
 

Maatkasten

Droomt u van meer ruimte in uw woning? Niet alleen omwille van de functionaliteit bieden inbouwkasten de oplossing, Cornelis DSC zorgt er ook voor dat uw maatkast mooi in het plaatje van uw interieur past en zo iedere kamer extra waarde geeft. Keukenkasten en badkamerkasten op maat behoren bovendien tot de specialisaties.

Een dressing op maat is dan weer ideaal om uw kledij, schoenen en accessoires handig en overzichtelijk in op te bergen.

De maatkasten van Cornelis DSC zijn gegarandeerd een aanwinst voor uw interieur en worden volledig volgens uw wens vervaardigd.
 

Keuken op maat

Mag het voor u wel wat meer zijn dan een standaardkeuken uit een boekje? Cornelis DSC creëert maatkeukens die precies passen in uw ruimte, hoe groot of klein die ook is. De vakman uit Zulte bespreekt met u tal van zaken zoals het materiaal, de kleur, het soort werkblad, om zo een prachtige én functionele keuken op maat te bekomen.
 

Binnen- en buitenschrijnwerk

Cornelis DSC is uw specialist in kwalitatief schrijnwerk. De vakman plaatst ramen en deuren in hout, pvc of aluminium volgens de hoogste afwerkingsgraad.

Ook voor gevelbekleding en dakgootbekleding in verschillende materialen zoals Trespa en Rockpanel zorgt Cornelis DSC graag.

Als specialist in buitenschrijnwerk mag u op Cornelis DSC rekenen om uw eigendom te voorzien van een terras in duurzame houtsoorten, net zoals poortjes en schuifhekken voor uw tuin.
 

Interieurafwerking

Bent u op zoek naar een specialist on interieurafwerking, in de omgeving van Zulte? Reken op Cornelis DSC voor de afwerking van ramen, rolluikbakken, buizen, deurgaten, schouwwanden e, meer.
 

Parket plaatsen

Een perfect gelegde vloer biedt een grote waarde aan uw woning. Reken op de vakman uit Zulte voor het plaatsen van zowel massief parket als laminaat.
 

Gyproc specialist

Voor een professionele verzorging van wanden en plafonds in gyproc kan u rekenen op Cornelis DSC.
 

Totale renovatie woning

Cornelis DSC is de ideale partner voor het renoveren van uw woning. Van het vernieuwen van ramen en deuren in hout, pvc en aluminium tot het plaatsen van renovatieglas, houtskeletbouw, platforms, tot het plaatsen van isolatie en de volledige afwerking van zolderruimtes, Cornelis DSC levert steeds kwaliteit af.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Cornelis DSC een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond