Dierenarts Tineke Ossieur

Spreekuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 02/11 18:00 - 19:00
Dinsdag 03/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 18:00 - 19:00
Donderdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/10 18:00 - 20:00
Zaterdag 31/10 10:30 - 12:00
Zondag 01/11 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Is uw lieve huisdier ziek en bent u op zoek naar een dierenarts te Zulte die gespecialiseerd is in de behandeling van kleine huisdieren zoals konijnen, honden, katten, duiven, hamsters en cavia's? Dan kunt u terecht bij Dierenarts Tineke Ossieur in Machelen aan de Leie, een deelgemeente van Zulte. Ook voor de vaccinatie en ontwormen van uw paard, schaap en geit kan u hier terecht. De dierenarts te Zulte beschikt over een eigen operatiekwartier en is beschikbaar voor allerlei ingrepen en behandelingen. Uw geliefde huisdieren zijn hier in goede handen.
 

Dierenarts Zulte

Vertoont uw huisdier ziektesymptomen? Bij dierenartspraktijk Tineke Ossieur kunt u terecht voor tal van behandelingen en diergeneeskundige ingrepen. Moet uw huisdiertje geopereerd worden? Tineke Ossieur beschikt over een professioneel en volledig uitgerust operatiekwartier. De dierenartspraktijk van Tineke Ossieur is uitgerust voor digitale radiografie, dierenchirurgie, hospitalisatie en dierentandheelkunde.

Moet uw huisdier gehospitaliseerd worden? Dierenarts Tineke Ossieur beschikt over alle faciliteiten om uw huisdier dag en nacht in alle comfort in de praktijk te laten verblijven. De medicatie voor uw huisdier is bovendien meteen beschikbaar.

U kunt natuurlijk ook op de dierenarts rekenen voor de vaccinatie van uw huisdier.

U kan steeds langsgaan in de praktijk te Zulte tijdens de openingsuren, u hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Geraakt u moeilijk met uw zieke dier tot in de praktijk? U kunt de dierenarts probleemloos consulteren of opbellen voor een huisbezoek op afspraak na de consultatie-uren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief