SVC Heating

Openingsuren

Maandag 25/11 Na afspraak
Dinsdag 26/11 Na afspraak
Woensdag 20/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 23/11 Gesloten
Zondag 24/11 Gesloten

Foto’s

Info

 

Zoekt u een vakman voor de installatie of herstelling van uw centrale verwarming, voorzetkachel, aardgasketel, toilet, bad of douche? Zoek niet langer, SCV Heating uit Aalst is uw specialist voor al uw sanitaire en verwarmingswerken.

Van de kleinste tot de meest uiteenlopende werken kan u vertrouwen op de vakkundigheid van SVC Heating. Samen met de klant zoekt deze vakman naar de beste oplossing voor elk probleem en ieders wensen. Dit zowel voor uw nieuwbouwproject als renovatiewerken. Zelfs schouwrenovaties en het tuberen van bestaande schouwen, isoleren en vele andere werken brengt het bedrijf te Aalst in alle vertrouwen tot een goed einde.

Sanitair

U kan bij SVC Heating te Aalst onder meer terecht voor sanitaire installaties in uw keuken en badkamer. Het bedrijf kan ook instaan voor de volledige of gedeeltelijke renovatie van uw badkamer. Ook voor loodgieter klusjes zoals herstelling van de afvoer zit u hier goed.

Verwarming en verluchting

Daarnaast is SCV Heating gespecialiseerd in verwarming. Zo verzorgen zij de plaatsing van radiators, vloerverwarming, inbouwhaard en gaskachels en kunnen ze tevens uw gasinstallatie voor hun rekening nemen.

Bent u op zoek naar een specialist in ventilatie of verluchting voor uw nieuwbouwproject of renovatiewerken? SVC Heating helpt u hier graag mee verder.

Ligging en routebeschrijving