Fitnessconcept

Openingsuren

Maandag 10/08 10:00 - 18:00
Dinsdag 04/08 12:00 - 18:00
Woensdag 05/08 16:30 - 20:00
Donderdag 06/08 12:00 - 18:00
Vrijdag 07/08 GeslotenGesloten
Zaterdag 08/08 10:00 - 16:00
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Info

Fitnessconcept in Aarschot is de winkel voor iedereen die van sport houdt. U vindt hier uiteenlopende voedingssupplementen, fitnessaccessoires, drankjes, vetverbranders, vitaminen, eiwitrepen en detox producten. Alles dus voor de beginnende sporter en de passionele sporter. Hebt u graag persoonlijk advies? Winkeluitbater Axl begeleidt u graag naar een gezondere en fittere levensstijl.
 

Preworkout

Preworkout supplementen zijn producten die erg uiteenlopen met betrekking tot de samenstelling. Er kunnen energieopwekkende middelen inzitten, zoals taurine, creatine en argine, koolhydraten, aminozuren en stimuleringsmiddelen zoals cafeïne. Dit zijn allemaal stoffen die de productiviteit en prestatie verbeteren. Preworkout supplementen hebben ook invloed op het centrale zenuwstelsel. Stimulatie hiervan heeft invloed op de focus en concentratie. Dit komt prestatie en uithoudingsvermogen ten goede. Ook hebben de energieopwekkende ingrediënten een positieve invloed op de hoeveelheid energie. Andere bestandsdelen helpen spierschade te voorkomen. Ook versnellen ze het herstelproces van het lichaam en helpen ze het effect van spiervermoeidheid te minimaliseren.
 

Spiermassa opbouwen

Hard trainen en goed eten zijn essentieel bij een goede opbouw van de spieren en om fit te blijven. Maar ook supplementen kunnen hierbij helpen. Deze zorgen ervoor dat u in korte tijd de spiermassa kan vergroten.
 

Eiwitrijke producten

Eiwitten zijn een cruciaal element voor de opbouw en het behoud van weefsels in het lichaam. De belangrijkste effecten van eiwitten zijn stimulatie van de ontwikkeling van vetvrije spiermassa, het voorkomen van katabolisme en ontwikkeling van een goed werkend immuunsysteem.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews