Andere belangrijke handelaars

Banner Voegwerken Jan Meervis

Openingsuren

Maandag 24/09 Na afspraak
Dinsdag 25/09 Na afspraak
Woensdag 26/09 Na afspraak
Donderdag 27/09 Na afspraak
Vrijdag 21/09 Na afspraak
Zaterdag 22/09 Na afspraak
Zondag 23/09 Gesloten

Info

Is uw woning toe aan een opknapbeurt of dient uw nieuwbouw gevoegd te worden? Dan bent u bij Voegwerken Jan Meervis aan het juiste adres. 
 

Vakman met ervaring

Jan Meervis is een zelfwerkend patroon, en als vakman de ideale persoon voor al uw voegwerk. Zijn jarenlange ervaring garandeert niet alleen een steevast efficiënt en correct uitgevoerde klus, maar ook een vriendelijke en behulpzame service. Centraal staat voor hem het betrekken van de klant: alvorens Jan aan een klus begint zal hij een offerte maken met alle mogelijke materialen en technieken, inclusief een woordje uitleg over de voor- en nadelen van alle opties. Zo kan de klant steeds beslissen wat het beste past bij diens noden, wensen en budget. 
 

Een brede waaier aan diensten

U kan bij Voegwerken Jan Meervis terecht voor heel wat restauratie- en onderhoudswerken. Zijn dienstenpakket omvat voornamelijk uitslijpen en voegen. Concreet vertaalt zich dat in zandstralen, vochtbestrijding, gevelbehandeling en -reiniging, knipvoegen en meer. U kan steeds beroep doen op Voegwerken Jan Meervis voor een gratis prijsofferte, zo krijgt u voor elke klus, zonder enige verplichting, een idee van awt het u zal kosten. 

Neem gauw contact op met Voegwerken Jan Meervis voor uw klus en een gratis prijsofferte! U kan Jan bereiken via het nummer 0476/92 55 91, of u kan een mail sturen naar voegwerkenmeervis@gmail.com

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Voegwerken Jan Meervis, 3200 Aarschot, Gijmelstraat 85