Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Hellen’s Hair Spa

Je haar bepaalt voor een groot gedeelte je stijl, dus is een fris en modieus kapsel steeds mooi meegenomen. Reken daar nog bij dat je coiffure een soort van visitekaartje is naar de buitenwereld toe en je beseft onmiddellijk hoe belangrijk een verzorgde snit kan zijn. Dat weet Hellen’s Hair Spa in de Bloemendalestraat in Beernem ook, dus gaat ze samen met jou op zoek naar die perfecte look die je voor ogen had. Neem plaats in de kappersstoel van dit kapsalon en leg je haren vol vertrouwen in de handen van de ervaren kapster Hellen!
 
Je kan er tevens terecht voor opsteekkapsels en make-upbehandelingen om er op een speciale dag – zoals op een feest of speciale gelegenheid – schitterend uit te zien.
Er worden enkel 100% natuurlijke producten gebruikt bij deze kapperszaak, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw haar of huid beschadigd raakt door deze natuurproducten.
 

Kapsalon

Het modern ingerichte kapsalon biedt plaats aan een paar klanten tegelijk. De geïnteresseerden mogen plaatsnemen aan de massagewastafel voor een deugddoende wasbeurt van hun haren. Voor iedere kappersstoel staat een spiegel geplaatst, zodat je de evolutie naar je nieuwe kapsel perfect mee kunt volgen.
Na de knipbeurt kan je je haren laten verzorgen met een heel gamma aan natuurlijke haarverzorgingsproducten, die je tevens ook kunt aankopen bij deze kapperszaak.
 

Make-up en opsteekkapsels

Heb je een speciale gelegenheid of een feestje te vieren en wil je er stralend uitzien als gastvrouw of tussen de andere gasten? Laat je haar dan onder handen nemen door Hellen’s Hair Spa en laat er je make-up doen en/of jezelf een opsteekkapsel aanmeten. Zo ben je zeker dat je perfect voor de dag komt en je kunt focussen op het feest zelf.
 

Accessoires

Ook voor armbandjes, kettinkjes, oorbellen en ringen kun je hier terecht. Het aanbod is beperkt, varieert van seizoen tot seizoen en verandert geregeld, dus er is telkens wel iets nieuws te krijgen wanneer je je afspraak maakt. Maak je nieuwe look helemaal af met een accessoire van bij Hellen’s Hair Spa!
 

Biokapper

Hellen’s Hair Spa biedt 100% natuurlijke en biologische oplossing voor al uw mogelijke haar- en huidproblemen.

  °Hoofdhuidtherapie op basis van kruiden en klei.

  °Voor droog en beschadigd haar: keratinebehandeling met extra vitamines die uw haar weer zacht en glanzend maken

  °Al de shampoos en verzorgingen zijn vrij van sulfaten, parabelen, e.d... en zijn ontwikkeld op basis van kruiden,    bloemen en etherische olieën.

  °Kleuring zonder ammoniak.

 
Boek vandaag nog je afspraak en laat je haren en huid in de watten leggen door deze professionele kapster!
 http://hellens-hairspa.optios.net/
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief