Openingsuren

Maandag 21/06 08:30 - 18:30
Dinsdag 22/06 Gesloten
Woensdag 23/06 08:30 - 18:30
Donderdag 24/06 08:30 - 18:30
Vrijdag 25/06 08:30 - 18:30
Zaterdag 19/06 08:30 - 17:00
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Kapsalon Ticara knipt al meer dan 29 jaar alle coupes voor dames, heren en kinderen

Bij Ticara zijn dames, heren en kinderen meer dan welkom. Of het nu gaat om een knipbeurt, een kleuring, brushing, of nog iets anders, bij Kapsalon Ticara worden je van de wortels tot in de puntjes verzorgt. Daarom werkt Nathalie samen met het merk Morrocanoil. Dit merk is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals arganolie, die een diepe verzorging bieden aan je haren. 
 

Zonnebankbruin

Zaakvoerster Nathalie gaat nog een stapje verder dan een nieuwe snit, je kan bij haar ook terecht onder de UWE- zonnebank om een mooi en natuurlijk bruin kleurtje op te doen. Krijg een gezonde gloed en maak een afspraak met de zonnebank bij Ticara. 
 

Infraroodcabine en Andulatietherapie

Wil je nog meer? Wa denk je er dan van om dankzij Ticara voor eens en altijd van je chronische pijnen verlost te worden dankzij de nieuwste infraroodcabine en andulatietherapie waarbij een massagetafel trillingen veroorzaakt die ter hoogte van de huid zorgt voor zeer veel mechanische veranderingen. Deze therapie is ideaal voor mensen met rugproblemen, spierpijnen, migraine aanvallen, artrose, hernia's, CVS,... 
 

Gelish

Wil je naast de perfecte haarcoupe ook mooie verzorgde handen en voeten? BIj Ticara ben je daarvoor op de juiste plaats, zij kan je handen en voeten omtoveren tot pareltjes die er niet alleen mooi uit zien maar ook zacht zullen aanvoelen. Dit doet Nathalie door middel van Gelish Nails. 
 

Juwelen, sjaals, handtassen

Om je nieuwe look helemaal af te maken, heb je bij Ticara een mooie keuze uit prachtige accessoires zoals juwelen, sjaals en handtassen. Zij is steeds op de hoogte van de nieuwe trends en mode. Een mooie halsketting, armband of oorbellen die zullen opvallen bij je nieuwe snit kan je alleen vinden van Nathalia van Ticara in Beernem. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief