D & L Sanitair bv

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraak
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Jouw badkamer van A tot Z in orde brengen kan alleen met D&L Sanitair uit Bonheiden

D&L Sanitair is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers van A tot Z. Dit gaat van sanitaire installaties tot het plaatsen van jouw gewenste toestellen, zaakvoerder Dirk en zijn team zorgen ervoor. Ze hebben immers al meer dan 20 jaar ervaring in lood- en zinkwerken. 
 

Renovatie badkamer

Is je badkamer toe aan een grondige facelift en ben je op zoek naar een aannemer voor het renoveren van je badkamer, D&L Sanitair is het juiste bedrijf op de juiste plaats. Zij zijn gespecialiseerd in totale renovaties van badkamers. Ze geven graag advies bij jouw keuzes van materialen en toestellen, beantwoorden al jouw vragen en voeren vervolgens de werken uit tot in de puntjes. Van afbraak tot betegeling, installatie van waterleidingen, plaatsen van sanitaire toestellen,.. D&L Sanitair heeft al de nodige kennis om van jouw badkamer, de parel van je woning te maken. 
 

Massagebaden, stoomdouches, boilers,...

Je kan D&L Sanitair inschakelen voor het plaatsen en onderhouden van badkamers, boilers, dakgoten, daken, massagebaden, renovaties van badkamers, stoomdouches, verwarmingsinstallaties en algemeen sanitair. Met plezier dragen ze er de grootste zorg voor dat de werken tot in de kleinste puntjes in orde worden gebracht. 
 

Herstellingen sanitair

Een lekke kraan, een toilet dat aan vervanging toe is, problemen met je sanitaire installaties, verstoppingen van je waterleidingen,... D&L Sanitair biedt jouw de helpende hand in nood aan. Zij gooien al hun kennis van loodgieterij in de strijd om jouw sanitair opnieuw in topconditie te brengen. Zij zijn actief in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, meer bepaald in de regio Mechelen en omstreken. 
 

Installatie centrale verwarming

D&L Sanitair staat voor jouw klaar om je centrale verwarming te installeren in je woning. Zij verzorgen daarbij de volledige installatie van ketel tot radiator. Ook voor klussen als het vervangen je bestaande radiatoren, het plaatsen van vloerverwarming, kan je de hulp inroepen van Dirk en zijn team. 
 

Dakwerken en zinkwerken

De roofing is de beschermlaag van je plat dak. D&L Sanitair voert de zorgvuldige plaatsing uit van roofing of voeren nodige herstellingen aan jouw roofing uit tot in de puntjes. Ben je op zoek naar een vakman voor het herstellen van jouw zinken dakgoten, ook daarvoor ben je bij D&L Sanitair aan het juiste adres. Zij solderen je dakgoot of zorgen voor een waterdichte bekleding. Het bekleden kan in verschillende materialen. Bij alle herstellingen houden ze rekening met de originele uitstraling van jouw dakgoot. 
 

Totale renovatie van badkamers

Wens je graag nog meer informatie of heb je specifieke vragen voor Dirk van D&L Sanitair, dan kan je steeds telefonisch of via mail contact opnemen via https://dnlsanitair.be/contact/, zij helpen je graag verder. Het moto van D&L Sanitair is nu eenmaal: een tevreden klant blijft een goede klant.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief