Openingsuren

Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Gesloten
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Bellissima is reeds 10 jaar actief en gevestigd in de rustige en landelijke omgeving van Schiplaken. Op 3 minuutjes van het dorp en op een kleine 20 minuutjes van Leuven en een klein kwartiertje van Mechelen. Eenmaal binnen valt alle geluid van het drukke verkeer weg. In een stille, rustige ruimte kan u ontspannen en genieten van de professionele verzorgingen.
Er wordt gewerkt met de hoogkwalitatieve producten van Mary Cohr.


Het Mary Cohr schoonheidsinstituut is de plaats bij uitstek waar vrouwen vrij uiting kunnen geven aan hun wensen en verlangens om er mooi uit te zien.
Katleen, uw Mary Cohr schoonheidsspecialiste neemt de tijd voor een uitvoerige diagnose om uw huid in het volste vertrouwen te leren kennen en te bepalen welke producten voor u het meest geschikt zijn. Nadien stelt zij een persoonlijk verzorgingsprogramma voor u op.  Zo kan je  rekenen op haar volle aandacht. Wat de kwaliteit, de opvolging en het resultaat van de verzorging enkel ten goede kan komen. Alle gelaatsverzorgingen worden afgestemd op de noden en behoeften van de huid.

Katleen volgt nog steeds gespecialiseerde trainingscursussen en heeft daarom een uitgebreide kennis van de huid, de Aromatherapie en de Essentiële Oliën. Zij zal u laten kennismaken met de wereld van de schoonheidsproducten van Mary Cohr, die voor schoonheidsinstituten wereldwijd een referentie zijn en een waarborg van succes.

Wilt u uzelf eens laten verwennen? Wilt u uw huid laten verzorgen zodat u een frisse uitstraling krijgt? Wilt u deskundig advies en goede professionele producten voor een perfecte huidverzorging? Dan nodig ik u graag uit .

 

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

 

U kan in het instituut kiezen uit een brede waaier van verzorgingen. Gelaatsverzorgingen, catioLIFT, hand- en nagelverzorging, gelnagels, soak off gel - gelish, epilaties, pedicure, voetreflexologie, verwenbonnen voor elke gelegenheid,...

 

Ik verheug me er al op u te mogen begroeten en u te laten genieten van al het goede dat hier is verzameld.

 

Katleen

Ligging en routebeschrijving