Openingsuren

Maandag 17/05 08:00 - 19:00
Dinsdag 18/05 08:00 - 19:00
Woensdag 19/05 08:00 - 19:00
Donderdag 20/05 08:00 - 19:00
Vrijdag 21/05 08:00 - 19:00
Zaterdag 15/05 10:00 - 17:00
Zondag 16/05 Gesloten

Info

Lekker!: Voor verse en gezonde bereide gerechten

Welkom bij traiteur Lekker! in Boortmeerbeek. Zij verwennen je met heerlijk verse meeneemgerechten, broodjes, smakelijke soepen, lichte slaatjes en zalige desserts. Zowel klassiekers uit hun keuken als het beste uit de wereldkeuken worden elke dag met liefde en smaak bereid door de ervaren chefs Anka en Tom. Voor een volledig feestmenu kan je ook bij Lekker! terecht. 
 

Meeneemgerechten

Geen tijd of zin om te koken, maar toch op zoek naar een evenwichtig en vers kant-en-klaar gerecht? Traiteur Lekker! is de plaats waar je moet zijn. Bij traiteur Lekker! geniet je van een pure keuken met veel groenten en weinig vetten. Het is evenwichtig, zonder bewaarmiddelen en met minder calorieën. De maaltijden zijn lekker en snel klaar, je hoeft ze alleen maar in de microgolfoven, de oven of de pan op te warmen. Zo geniet je makkelijk en snel van een overheerlijk en gezond gerecht. 
 

Broodjes, broodjesmanden, buffetten

De broodjes, broodjesmanden, buffetten en andere feestelijke formules uit het traiteur-menu van Lekker! kan je na bestelling op de afgesproken datum in de winkel gaan afhalen. Gelieve wel tijdig te bestellen, de voorwaarden vind je via hun website  http://www.traiteurlekker.be/lekker/levering-broodjes-warme-gerechten-traiteur-boortmeerbeek
 

Levering lunch aan bedrijven

Lekker! levert ook lunch aan bedrijven, dit enkel in een straal van 10km rond Boortmeerbeek en afhankelijk van de grootte van de bestelling. Je kan de mogelijkheden steeds bespreken met Anka en Tom via 016/43 68 82. 
 

Feestmenu

Familiefeest, bedrijfsfeest of gewoon zin om gezellig met vrienden aan tafel te schuiven zonder zelf urenlang in de keuken te vertoeven? Maak het jezelf makkelijk en maak gebruik van de afhaal-traiteurdienst van Lekker!. Van recepties en tapas tot een uitgebreid menu. Anka en Tom maken graag een menu klaar op maat van jouw wensen, smaken en budget. Lekker! is jouw garantie voor een geslaagd en gezond feest!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief