Openingsuren

Maandag 10/05 Gesloten
Dinsdag 11/05 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 12/05 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 06/05 Gesloten
Vrijdag 07/05 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 08/05 10:00 - 16:00
Zondag 09/05 Gesloten

Info

Aerts en zoon: dé zaak voor parket en decoratie

Geen enkele woning is hetzelfde, er zijn verschillende stijlen van bouwen en het interieur heeft zijn factoren die een grote rol spelen bij het maken van een keuze. Aerts en zoon helpt je daar graag bij door eerst en vooral te luisteren naar de eisen en noden die hun klanten hebben. Aan de hand daarvan gaan zij samen met jou op zoek naar de ideale vloer voor jouw woning. In hun toonzaal met een ruime keuze aan stalen, kunnen zij je adviseren en helpen om de meest geschikte parket alsook de afwerking te kiezen. 
 

Parket

Bij Aerts en zoon heb je de keuze uit massief parket of meerlaags parket. Een massieve parket wordt afhankelijk van de afmeting verlijmd en genageld op een onderparket die na de plaatsing wordt geschuurd of hand geschraapt om daarna te voorzien van een afwerkingslaag. Een meerlaags parket daarentegen bestaat uit een onderlaag (dwarsgeplaatst hout of multiplex) en een massief houten toplaag die varieert van 2 mm tot 6 mm dikte. Deze is ook beschikbaar in verschillende breedtes. Dit type parket kan op voorhand afgewerkt zijn of kan ter plaatste afgewerkt worden. Omwille van de opbouw is deze het beest geschikt voor vloerverwarming. 
 

Vinyl

De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze zelf te creëren. COREtec is een innovatieve vloerbedekking die de wereld aan je voeten legt. Vind je parket mooi maar kan je dit niet plaatsen omwille van vochtproblemen of omdat je een bestaande vloer niet wenst uit te breken, dan bieden ze bij Aerts en zoon je COREtec aan. Deze kan geplaatst wworden op iedere bestaande vloer. Dit is 100% waterproof, heeft een hoge krasweerstand, is extreem stabiel, is akoestisch dempend en is ideaal voor vloerverwarming en koeling. Als dit nog niet voldoende moest zijn hebben ze een ruim assortiment in verschillende kleuren en tekeningen die zoveel mogelijk aansluiten bij echte parket. 
 

Parket schuren

Een parket schuren is niet zomaar schuren. Aerts en zoon let op alles en bekijken of jouw parket volledig in orde is. Bij een genageld parket worden alle nagels die bovenkomen terug doorgedreven en de gaatjes opgestopt. Alsook alle gaten en spleten worden dichtgemaakt en eventueel voegen uitgefreesd, zodat er geen enkele beschadiging meer te vinden is. Er word ook nagekeken of alle delen van de parket goed vastliggen en worden eventueel vervangen of terug vastgelegd.  Plinten worden indien nodig opgeschuurd en vrees vooral niet voor te veel kuiswerk achteraf, al onze machines zijn aangepast om stofvrij te werken. Na dit alles kan u een nieuwe afwerking kiezen en dan kan u terug jaren verder met uw parket.
 

Parket renoveren

Houten vloeren hebben het zwaar te verduren en zijn onderhevig aan gebruiksslijtage. Het verplaatsen van meubels, temperatuurverschillen en slijtage via schoenen, huisdieren enz zorgen ervoor dat uw vloer zijn oorspronkelijke uitstraling verliest of in extreme gevallen zelfs beschadigd raakt. Ook kunnen kapotte of beschadigde stukken vervangen worden en kunnen plintlijsten hersteld worden. Aerts en zoon zorgt ervoor dat jouw vloer weer helemaal hersteld is en weer zal stralen als vanouds.
 

Terras en parket opfrissen

Dankzij alle nieuwe machines en producten die op de markt komen en nieuwe mogelijkheden bieden kunnen ze bij Aerts en zoon nu ook terrassen en parketvloeren opkuisen. Dus wil jij graag je parket eens goed opfrissen of ziet je terras groen of grijs en wil je die terug naar een mooie kleur brengen? contacteer Aerts en zoon en dan kunnen ze samen bekijken wat het beste is voor jouw terras/parket.
 

Luchtbevochtigers

De basis van het goed onderhoud van jouw vloer begint met het goed bewaken van de luchtvochtigheid. Al de parketvloeren van Aerts en zoon worden voorgedroogd tot een vochtpercentage van 8 à 9%. Twijfel je over de luchtvochtigheid in jouw woning? Dan kan je best eerst beginnen met een hygrometer te plaatsen om dit na te kijken.

De meest doeltreffende toestellen met een modern design zijn Aerts en zoon te verkrijgen.
 

Zelf parket schuren of plaatsen

Zelf je parketvloer een make over geven is geen enkel probleem bij ons. Wij verhuren alle benodigde machines en onze deskundige uitleg en jarenlange ervaring krijg je er gratis bij. Als je beslist om je parket zelf te plaatsen ben je bij Aerts en zoon aan het juiste adres. Zij delen hun kennis en ervaring met jou zodat je project tot een goed einde komt.
 

Decoratie

Van zodra je de zaak van Aerts en zoon betreedt is het eerste wat je opmerkt hoe de parketvloeren een geheel vormen met hun decoratie. Een mooie collectie van hedendaagse artikelen waarvan zij het aanbod op de voet volgen. Dit gaat om o.a. kleinmeubelen, kandelaars, windlichten, theelichtjes, seizoen decoratie en huiskamer geursetjes en parfums. Het geheel wordt aangevuld met een mooie collectie Fantasie juwelen, handtassen en sjaaltjes. Er is voor elk wat wils en voor ieders budget bij Aerts en zoon. Tevens geven zij klantenkaarten met 10% korting. Wens je graag nog meer informatie, dan kan je hen steeds contacteren of alvast een kijkje nemen op hun website https://aertsenzoon.be/ .

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Winkel op een coronaveilige manier

Kom langs bij Aerts & Zoon en winkel op een coronaveilige manier voor je parket of andere soorten vloeren, decoraties, luchtbevochtigers, etc. Wij houden ons aan alle Covid-19 regels zodat iedereen zich veilig kan voelen bij ons in de zaak. Tot binnenkort

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief