Kleimierke

Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Kleimierke te Brakel is gekend om zijn vriendelijke en professionele behandelingen, net zoals de combinatie van schoonheid en natuur. U kan hier terecht voor een goede voetverzorging, ontharing, manicure en verzorgen van de nagels met gellak. De behandelingen worden uitgevoerd met natuurlijke producten met als hoofdbestanddeel Aloë Vera.

U kan bij Kleimierke een ruim assortiment aan Aloë Vera producten aankopen.
 

Aloë Vera

De geneeskrachtige eigenschappen van Aloë Vera voeden uw lichaam van binnen én van buiten.

De plant doet de huid deugd en kan ingezet worden bij bijvoorbeeld huidwondjes en ontstekingen.

Kleimierke informeert u graag over de verdere werking van Aloë Vera en informeert u graag welk product geschikt is voor u.
 

Medische pedicure

Heeft u geregeld last van pijnlijke voeten? Bij Pamajoci worden uw voetproblemen aangepakt op maat met een medische pedicure.
 

Manicure

Heeft u zoals veel mensen last van droge en pijnlijke handen die scheurtjes vertonen? Na een manicurebehandeling bij nagelspecialist Kleimierke in Brakel zullen uw handen fluweelzacht aanvoelen en er bovendien soepel en glad uitzien.
 

Gellak

Breken uw nagels altijd af, of bent u een nagelbijtster? Droomt u van lange nagels of gewoon van mooie verzorgde nagels? Kleimierke zorgt voor verzorgde vingernagels, doormiddel van gellak. Dit is een dunne en flexibele lak die uw nagels een sterke en natuurlijke bescherming biedt, of kunstnagels.
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief