Openingsuren

Maandag 23/05 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Dinsdag 17/05 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Woensdag 18/05 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Donderdag 19/05 Gesloten
Vrijdag 20/05 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Zaterdag 21/05 10:00 - 17:30
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Creatievelingen kunnen hun hart ophalen bij De Schacht in Brugge

De Schacht in Brugge beschikt over een gevarieerd en kwaliteitsvol assortiment aan materiaal voor kunstschilderen, tekenen, etsen, hobbymateriaal en maquettemateriaal. Daarnaast hebben ze ook allerlei kantoorbenodigdheden zoals schrijfgerief, agenda's en een assortiment schoolgerief. Al hun producten worden met zorg geselecteerd en zoeken steeds bewust naar kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke materialen. 
 

Kunstmateriaal voor schilderen, tekenen, graveren, etsen en boetseren

Als speciaalzaak van materiaal voor kunst en ambacht, hobby en kantoor beschikt De Schacht over een gevarieerd aanbod aan producten van diverse kwaliteitsmerken. Zo kan je in het assortiment voor kunstenaars en hobbyisten een uitgebreide selectie aan verschillende soorten verf als olieverf, acrylverf, aquarelverf en plakkaatverf terugvinden. Daarvoor heb je diverse penselen en andere schildersbenodigdheden nodig zoals aquarel- en tekenpapier, kleurpotloden, pastels, graveer- en etsnaalden, airbrush materiaal, Molotow stiften, schilderdoeken en schildersezels. 
 

Technisch tekengerief

Ook voor technisch tekengerief zoals passers, tekendriehoeken, snijmessen,... en materialen voor maquette bouw kan je terecht bij De Schacht. Zoek je inspiratie of heb je een praktische handleiding nodig voor tekenen of schilderen, bij De Schacht kan je ook kunstboeken en handboeken over verschillende kunst- en ambachtsdisciplines terugvinden. 
 

Kantoorbenodigdheden, schoolgerief, tekenmateriaal

Je kan bij De Schacht een veelzijdig gamma aantreffen van bureel- en kantoormateriaal zoals papierwaren, enveloppen, etiketten, mappen en allerlei overig schrijfgerief. Ze beschikken eveneens over een uitgebreide kwaliteitscollectie balpennen en vulpennen van topmerken zoals Lamy, Parker en Faber Castell. Doorheen het jaar kan je bij hen terecht voor schoolgereief en tekenmateriaal voor schoolopdrachten, kalenders, agenda's en notaboeken. Wil je alvast graag een kijkje nemen in hun assortiment, dat kan en wel via https://de-schacht.be/nl/cataloog.
 

DJ

Onder het motto "I'm here to entertain you and enjoy myself" draait DJ Squally uit Brugge al muziek sinds 2000.

DJ Squally brengt u een gevulde avond met de leukste muziek, startend van de jaren '70 tot nu.

Rock, metal, disco en pop. Van Abba tot Nirvana, van Natalia tot Maneskin, en alles wat daar tussen ligt, vergezeld van een klein streepje foute muziek.

Kortom, het ideale ingrediënt voor uw fuif, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest.

Er is ook mogelijkheid tot een avondvullende blues-set.

Er is voldoende licht- en klankmateriaal voorhanden om een kleine zaal goed mee te kunnen versterken.
Meer informatie is te vinden op www.dj-squally.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Schacht een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond