De Schacht

Openingsuren

Maandag 28/10 09:30 - 18:00
Dinsdag 22/10 09:30 - 18:00
Woensdag 23/10 09:30 - 18:00
Donderdag 24/10 09:30 - 18:00
Vrijdag 25/10 09:30 - 18:00
Zaterdag 26/10 10:00 - 17:30
Zondag 27/10 Gesloten

Info

Creatieve geesten zullen zich als een vis in het water voelen bij De Schacht in de Katelijnestraat in Brugge. Deze drukkerij specialiseert zich niet enkel in diverse soorten drukwerk en grafisch design, maar is tevens de grootste specialist in West-Vlaanderen voor allerlei attributen en benodigdheden binnen diverse creatieve sectoren. 
 

Materialen en benodigdheden

Bij De Schacht in Brugge kunnen kunschilders terecht voor hun olieverf, aquarelverf, acryl, ... Technisch tekenaars en maquettebouwers vinden er dan weer hun ding ni allerhande materialen en benodigdheden. Voor bedrijven of schoolgaande jeugd is er een ruime selectie aan bureel- en schoolmateriaal en de mogelijkheid om je thesis of eindwerk te laten afprinten, kopiëren en/of bundelen.
Hobbyisten worden dan weer op hun wenken bediend met benodigdheden om te boetseren, schilderen, tekenen en nog veel meer. Je vindt er bovendien een groot assortiment aan vulpennen en balpennen van de beste merken (Larny, Faber Castell, Parker, ...).
 

Grafische vormgeving en drukkerij

Als u graag uw drukwerk bij een professionele drukker met jaren ervaring laat afdrukken, bent u bij De Schacht aan het juiste adres. Zij doen aan familiedrukwerk (geboortekaartjes, huwelijksaankondigingen, jubileumuitnodigingen, ...) en professionele drukwerken zoals reclamebladen, folders, flyers, posters, affiches en bedrijfsdrukwerken. U krijgt meerdere opties om uw drukwerken te laten uitvoeren, waaronder één- en meerkleurendruk, de keuze van het papier en nog vele andere mogelijkheden.

Voorts kunnen zij voor u de lay-out en opmaak van uw document verzorgen, zodat u zichzelf kunt verzekeren van een professionele afwerking.

Kortom: voor al uw drukwerken in de ruime regio van Brugge is De Schacht een uitstekende keuze!

Ligging en routebeschrijving