Andere belangrijke handelaars

Esthetiek Séverine

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
Van maandag tem zaterdag: 9h - 22h (op afspraak)

Info

Na een 7-tal jaren ervaring te hebben opgedaan heeft séverine haar passie voor schoonheidzorgen omgezet naar haar eigen schoonheidsinstituut in damme. Sindsien staat Esthetiek Séverine voor Kwaliteit en professionaliteit. Door gepast advies en persoonlijke begeleiding tracht ze U en Uw lichaam de aandacht te geven die het  verdiend. U kan er terecht voor een uitgebreide waaier aan verzorgingen. 


Manicure & (Medische) Pedicure

Séverine laat uw handen en voeten stralen als nooit tevoren. U kan bij haar terecht voor een standaard manicure maar ook voor handverzorgingen in spa of wellness formule. U kan tevens uw manicure uitbreiden met Gelish zodat uw nagels wekenlang blijven schitteren.
Voor voetverzorging bent u bij Esthetiek Séverine aan het juiste adres. Ze biedt u zowel esthetische als medische pedicure aan. Geniet bovendien van een ontspannen parafinebadje en voetmassage in de spa formule of geniet nog meer in de wellness formule.


Gelaats- en Lichaamsverzorging

Uw gelaatsverzorging is de Passie van Esthetiek Séverine, voorafgaand wordt er altijd een huidanalyse gemaakt zodat Uw schoonheidsspecialiste de beste producten voor uw type huid kan selecteren. Een juiste keuze is immers belangrijk voor een succesvolle verbetering van uw huid. Ook nadien wordt u goed geinformeerd zodat U ook thuis kan zorgen voor de beste resultaten.


Ontspannen massages

Bij Esthetiek Séverine kan je ook terecht voor heel wat massasages en therapieën. Van een hand,- en voetmassage tot een rugmassage, van hotstone massage tot deep tissuemassage. Wat je ook kiest je zorgen en stress maken plaats voor een gezond en ontspannen lichaam. 


Het ideale geschenk

Wil je uw vrouw of vriendin eens stevig laten verwennen? Het aanbod van Esthetiek Séverine is er voor iedereeen en bied voor elk wat wils. Kies voor een cadeaubon voor een heerlijke rugmassage of een complete gelaatsverzorging. Kan je niet stoppen met kiezen? Stel dan zelf je cadeaubon samen en geef je geliefde de perfecte ontspanning cadeau. 

Vergeet al je zorgen en stress! Laat je verwennen bij Esthetiek Séverine en wandel herboren naar buiten! 

 
Combineer uw ontspannende massage of gelaat,- lichaamsverzorging met een overheerlijk ontbijt aan huis van Séverine’s Petit Déjeuner. Meer info op de website

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Esthetiek Séverine, 8340 Damme, Hoornstraat 50